- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
Üdv,
Be tudsz linkelni egy-két konkrét helyet erről?Az a gyanúm, hogy "nem a google a hibás" ebben. Sok adatot vesz át az openStreetMap-tól (is), (hiába mondja, hogy nem, mert látszik). Itt, elég sok mindent lehet beállítani az utakra tekintettel. Sávaszisztens, sebesség, név, gyalogátkelő, amit csak ki tudsz találni.
Ha nincs megadva, akkor lehet, hogy "kitalál" oda valamit a maps. Ha ki is javítják az oms-ben, nagy kérdés, hogy a maps mikor implementálja, ha meg is teszi.Én nem tudok konkrét support-ról (akár angol nyelvűt), ahol konkrét hibát be is lehetne jelenteni.
-
vlevi
nagyúr
Megnéztem most a térképnek a felhőben lévő mentéseimet, és 2 mentést találtam, az egyik a tablet, a másik a telefon.
Betöltöttem a tablet mentését a telefonra, szerencsére ez nem felülírás, hanem append, így most a telón megvan a réges régi, és az elmúlt 2 év idővonala is egyben.
De akkor is kicseszés, hogy nem tudom PC-n nézegetni, szerkeszteni az idővonalat. -
vlevi
nagyúr
Nekem a tablet még mutatja a régebbi helyelőzményeket, de csak addig, amíg meg nem változtattak, talán 2023-ban.
Természetesen a tabletet nem hurcolom magammal, csak a telefont.
Viszont azzal meg az a szívás, hogyha telefont cserelsz, vagy csinálsz egy gyári vissza állítást, akkor nem tudom, hogy a készüléken tárolt hely előzményekkel mi lesz? -
vlevi
nagyúr
Pont jókor kérdezel rá, a napokban jelent meg ez a cikk a bitporton, amit #533 Hujikolp is említett.
[link]
Már akkor morgolódtam, amikor megváltoztatták azt, hogy csak az eszközön tárolódik.
pl. van telefon, tablet és asztali gép.
Így csak a telón tudom megnézni a helyelőzményeket, másik eszközön böngészőben már nem
Pedig inkább asztali gépen nézegettem, 27" monitoron, és nem a teló 6"-os kijelzőjén. -
Hujikolp
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest