Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv,
Be tudsz linkelni egy-két konkrét helyet erről?Az a gyanúm, hogy "nem a google a hibás" ebben. Sok adatot vesz át az openStreetMap-tól (is), (hiába mondja, hogy nem, mert látszik). Itt, elég sok mindent lehet beállítani az utakra tekintettel. Sávaszisztens, sebesség, név, gyalogátkelő, amit csak ki tudsz találni.
Ha nincs megadva, akkor lehet, hogy "kitalál" oda valamit a maps. Ha ki is javítják az oms-ben, nagy kérdés, hogy a maps mikor implementálja, ha meg is teszi.Én nem tudok konkrét support-ról (akár angol nyelvűt), ahol konkrét hibát be is lehetne jelenteni.
-
vlevi
nagyúr
Megnéztem most a térképnek a felhőben lévő mentéseimet, és 2 mentést találtam, az egyik a tablet, a másik a telefon.
Betöltöttem a tablet mentését a telefonra, szerencsére ez nem felülírás, hanem append, így most a telón megvan a réges régi, és az elmúlt 2 év idővonala is egyben.
De akkor is kicseszés, hogy nem tudom PC-n nézegetni, szerkeszteni az idővonalat. -
vlevi
nagyúr
Nekem a tablet még mutatja a régebbi helyelőzményeket, de csak addig, amíg meg nem változtattak, talán 2023-ban.
Természetesen a tabletet nem hurcolom magammal, csak a telefont.
Viszont azzal meg az a szívás, hogyha telefont cserelsz, vagy csinálsz egy gyári vissza állítást, akkor nem tudom, hogy a készüléken tárolt hely előzményekkel mi lesz? -
vlevi
nagyúr
Pont jókor kérdezel rá, a napokban jelent meg ez a cikk a bitporton, amit #533 Hujikolp is említett.
[link]
Már akkor morgolódtam, amikor megváltoztatták azt, hogy csak az eszközön tárolódik.
pl. van telefon, tablet és asztali gép.
Így csak a telón tudom megnézni a helyelőzményeket, másik eszközön böngészőben már nem
Pedig inkább asztali gépen nézegettem, 27" monitoron, és nem a teló 6"-os kijelzőjén. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest