- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
hombember #656 üzenetére
Szerintem is logikus security döntés. Az, hogy lekapcsolja a fűtést, az lehet vicces. De ha nyitja a kapumat, az már nem annyira. Tehát Google részről abszolút érthető a döntés.
Mondok két gyakorlati példát, ami az én esetemben remek kényelmi szolgáltatás lenne:1. a kapunyitóm Shelly relével lesz felszerelve. A távirányító természetesen a kocsiban lesz, tehát azzal tudom nyitni/csukni, de nem mindig járok autóval, néha kerékpárral, vagy gyalog. A telefonom viszont mindig nálam van, így hangvezérléssel kényelmes a kaput is irányítani, akár még a lakásból is (vagy a kertből), ha vendég jön.
2. kerti világítás: ha este jövök haza, nem kell a kapcsolót keresgetni, miután bejöttem a kapun, hanggal felkapcsolom, és kész (akár előtte). Gyakori, hogy a kertben vagyok, és kellene a kinti világítás. Megint csak kényelmes, ha a nálam lévő telefonnal, hangvezérléssel fel tudom kapcsolni.
Éppen ezért kaptam fel a fejem, amikor az egyik kollégám azt mondta, hogy lezárt képernyőnél a rutinok is elindulnak. Tehát "át lehet verni" úgy a rendszert, hogy egy rutinba egy egyszerű felkapcsolás parancsot veszek fel.
És bizony, működik
Nem is értem, miért. (Hozzáteszem, csak saját felelősségre, mert tényleg biztonsági kockázatokat rejt...nem tudom, mit lehet még rutinnal csinálni, fizetni, telefont feloldani, stb. fogalmam sincs, most kezdtem el használni).
Alexát pont ezért nem használom, mert annál nem csak hogy fel kell legyen oldva a kijelző, hanem az applikációt is el kell indítani. Gondolom, hogy vegyél echo dot-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Napelem
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest