Hirdetés
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Sziasztok, azt hogyan lehet megoldani, hogy ha be vagyok jelentkezve Chrome-ba ne nézhesse meg senki az adataim/jelszavaim...
Most jöttem rá, hogy gyakorlatilag bárki ha ide ül a géphez és felmegy a chrome beállításokban az elmentett jelszavakhoz akkor a szem megnyomásával megmutatja neki a jelszót...
Nyílván windows fiók jelszavazása nélkül gondolom ezt... Chrome vagy google felhasználón belül érdekelne a dolog. -
Szajo
őstag
Sziasztok.
Egy olyan kérdése nem tudom a választ, (pedig keresgéltem) hogy hogyan tudom le titkosítani a chromenál a felhasználómat?
Tehát gondolok itt arra, hogy oké be vagyok jelentkezve szinkronizál mindent de ha valaki leül a gépem elé ne tudjon csak úgy nyúlkálni a google beállításaimban stb... Ha kijelentkezek akkor meg ugye bukta a szinkronizálás stb. Nincs valami lehetőség arra, hogy amikor a google felhasználóba akarok belépni jelszót kérjen, de közben be legyen jelentkezve? -
Szajo
őstag
Sziasztok. Lehet, hogy nagyon gyökér kérdés, de sehol sem lelem azt, hogy hol lehet kiállítani az előzményeket, hogy ne mentse el amilyen oldalakat nézek.
Ezt hogy lehet megoldani? Már adatvédelem mindenhol néztem de semmi!
Légyszíves segítsetek!
Mozzilába egyszerűen beállíthattam, hogy hány naponta törölje, stb. -
Szajo
őstag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy van rengeteg könyvjelzőm a mozzila firefoxba és ugyebár szeretném átmenteni valahogy a Chrome ba... Ez hogyan lehetséges? (A gyári importálás más böngészőből nem müködött... :S Pedig bezártam mindent minden jó volt!)
Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Apple MacBook
- World of Warships
- Videós, mozgóképes topik
- Esik a hóóó!!
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)