- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De ez a régi verziónál maradás, ha egy adott új stabil főverzióban nem tetszik valami, meddig járható út? Személy szerint én biztonsági szempontból egyáltalán nem tartanám megengedhetőnek, persze ez az én személyes véleményem. Ha valami nem tetszik, akkor böngészőt váltok. Mondjuk ezen sorokat is Internet Explorer 11 alól írom. De ott van még Firefox is. Hangsúlyozom, hogy szerintem a biztonság mindig előrébb való, mint a kényelem.
-
mAtThEw0319
senior tag
Egyel régebbit, a 34-est. Ubuntun tökéletesen működik így minden. Hosszú í működik, pipelight ( Silverlight plugin féleség) működik, java működik. Szóval a tegnapi napig tartott, hogy használtam Firefoxot. Pedig az se rossz, csak Ubuntun nem kapja meg a legfrissebb Flash player plugint...
spammer Van google fiókom. Semmilyen dolgom nem veszett el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest