Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Mostanában néha villognak a weboldalak. Fehéren, szóval mintha eltűnne minden. Gyorsan villog, mint a stroboszkóp. Görgetek egyet és elmúlik. Az előbb rámentem egy hozzászólásnál arra a linkre, amelyik arra a hozzászólásra visz, amire az illető válaszolt, erre az történt, hogy miközben betöltötte a hozzászólást, letöltött egy "lapcsalad.html". Chrome hiba lehet?
@ZPKing. Nekem egyszer volt egy nagyon visszatérős, amit így tudtam csak kiirtani: Újraindítani a windows-t csökkentett módba, majd fájlok között mélyreható keresés után kitörölni mindent, amit a kereső talál. Minden szóra keress rá, ami csak összefügg vele. Majd ugyanezt megcsinálni futtatás->regedit-ben (win+R regedit). Majd ismét ugyanezt a szolgáltatásokban: futtatás: services.msc
De vigyázz, hogy ami fontosnak tűnik, annak nézz utána inkább, hogy tuti törölheted-e.
Szóval, ha visszatérne, én ezt ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest