Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
nálam is van adblock, de azt leszedtem, ugyanolyan tetű maradt. most újra telepítettem az egészet, ugyanolyan lassú. de már elindulni is csak kb. 10 másodperc alatt hajlandó, egyszerűen nem értem. próbáltam régi verzióval is, de persze azonnal visszafrissünt a mostanira. linkekre én tudok kattintani, de hosszú másodpercekig pörög a karika akkor is, ha csak egy google keresést indítanék. teljesen lomha az egész, és egyedi, mert minden más alkalmazás, program normál sebességgel indul/fut.
memóriák, processzor oké, most felteszek egy HDD sentinelt, mert nagyon rossz előérzetem van, ha mégsem winchester gond, akkor firefox és meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Byintek Love U14 Projektor
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs