- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
nálam is van adblock, de azt leszedtem, ugyanolyan tetű maradt. most újra telepítettem az egészet, ugyanolyan lassú. de már elindulni is csak kb. 10 másodperc alatt hajlandó, egyszerűen nem értem. próbáltam régi verzióval is, de persze azonnal visszafrissünt a mostanira. linkekre én tudok kattintani, de hosszú másodpercekig pörög a karika akkor is, ha csak egy google keresést indítanék. teljesen lomha az egész, és egyedi, mert minden más alkalmazás, program normál sebességgel indul/fut.
memóriák, processzor oké, most felteszek egy HDD sentinelt, mert nagyon rossz előérzetem van, ha mégsem winchester gond, akkor firefox és meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest