- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- AirDrop támogatást kap a Galaxy S26 széria
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Újfent megtörtént velem, hogy egy oldalról direkt-linkekre kattintva töltögettem le fájlokat. A húszezredik letöltés után a Chrome dobott egy figyelmeztetést: Az alábbi oldal megpróbált fájlokat letölteni. Engedélyezi?" vagy valami hasonló. Első alkalommal rányomtam a nem-re. Nekem ne töltögessen a hátam mögött... Innentől kezdve képtelen voltam az adott oldalon direkt-linkeken keresztül letölteni. Vagy megnyitás új ablakban, vagy link mentése másként van...
Már másodjára futok bele ebbe a problémába, ezúttal kinyomtam X-el, de ugyanaz a hatás, és meglehetősen idegesítő.
Keresztbe-kasul áttúrtam a beállításokat, de sehol se találtam ehhez még hasonlót se. Aki tudja, hogy hol lehet ezt visszacsinálni, kérem írjon.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Razer Tartarus V2 Chroma Gaming Keypad
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest