Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hun'reeth

őstag

válasz marcarc #9202 üzenetére

Szóval:
    Nos, opie cucc nem igazán kell hozzá. Ichorus viszont igen.
    A legfontosabb a jó zsoldosok. Olyan zsoldosok kellenek akiknek a karizmája maxon lehetőleg 100-al (de legalább 80-al) haladja meg a ellenfelét. Frankinak 290-300 körül van ehhez kell 380 és felette.
    Ezen kívül a zsoldosoknak jó ha 290-300 képzettsége van a fürgeség nem számít. Erőből minél több, hogy a sebzésük nagy legyen és ami fontos még a hp. Lehetőleg nagy hp-s (elvileg) védő zsoldosokat kel használni (Kard Farkas, Hoplo, Sas, stb.) de persze lehet normál Murmillo-t is csak akkor arra kell figyelni, hogy a hp-ja 2000 felett maradjon lehetőleg.
    A lehető legnagyobb sebzést kell belőlük kihozni ezért kell sok icho (karizmás lehetőleg) és a hp csökkenés miatt trafans abból is hell ill. a karizma miatt courage az ideális. Pl. csizmára tökéletes a trafi courage mert a csizmánál alapból sincs képzettség. Persze 1-2 táli is belefér a képz. miatt de minél kevesebb legyen.
    A sebzésük el kell, hogy érje 250 min. -t. Lehetőleg minden támadó aden hell vagy hasonló fegyverrel legyen.
    A fontos még a gyógyító! Ne gyógyító karakter legyen hanem szintén egy védő (hoplo pl.) akinek brutál sok legyen az élete, a karizmája minimum!!! annyi legyen mint Frankié.
    Az erő nem baj ha van (úgyis lesz) a képzettség abszolút nem kell. A gyógyítása Frankinál érje el a 700-800 -at és akkor nincs vele gond. Páncélja is lehet (neki lehet opie cucca lehetőleg gyógyítós ill. karizmás) valamint purmanns cuccokkat (140 gyógyítás) kell rárakni.
    Nagyjából ennyi. :)

Zagit nem részletezem mert attól még nagyon messze vagy ezek szerint.
    Én 86-os vagyok 2 aden és 2 ashitills fegyverrel de én Zagit verem már egy jó ideje. :B

Új hozzászólás Aktív témák