- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Jó reggelt

azon csodálkozom ilyenkor, hogy a GO engedélyez egy olyan lehetőséget, amit aztán nem tud felügyelni,..erre BlueKnight egyébként hivatkozik is amikor ellenem (a jelentésem ellen) érvel.
Amin megint meglepődtem, hisz frankón levezette hogy mennyit lehet keresni, hogyan is lehet ennyit fejlődni...elfelejtvén azt hogy én ezen a szinten vagyok, pontosan tudom hogy mennyit lehet keresni a küldetésekkel, és menyit lehet a karakterre költeni.
Sportos hanyagsággal vette azt is miszerint persze minden nap végigfut a napi 4 küldetés, felülemelkedve a lemondott küldetéseken és a felemésztett expedíciós pontokról.
Miközben marad valami bagatell összeg a végén, amit bármikor kölcsön adhat valaki.
Mármint nem értem minek, hisz fejlesztésre én még nem kértem pénzt,..majd fejlesztek ha összejön (pláne nem 100ezret hisz az a fele/háromnegyede a hiányzó összegnek).Hogy ne mondjam pláne nem értem minek, ha a kérdéses karakter hátizsákjában 7-800ezer arany értékben lapul ékszer,...ami ráadásul egyre több is lesz.
Szal ez egy meleg történet vastagon.
Zárodván majd azzal hogy G. Alexandra adjon magyarázatot, hogy hova tünnek a pénzei, ...ami megint nem 300ezer, mivel G. Alexandra (ahogy Aroon is) ékszerbe fekteti a pénzt az aukciós házban, minen aukció után maszatolódik a különbség.
Erre majd gondolom ad valami magyarázatot valaki, mittomén hobby-ból rossz cuccokat vesz, átpörgeti csomagba a pénzt, hogy aztán a csomagból megint ékszerbe fektesse...szintén hobby-ból..ilyesmi.Miközben te (azaz én) feszülsz szabályosan a játékban, és kűzdesz az előrejutásért,...minek?..szal most megint: minek?
Így nem képvisel értéket,..az előrejutáshoz sokat kell verekedni,..és minek verjem meg azokat akiket megtudok, ha valójában ezt így is lehet.Aroon írt egy privátot, amibe szóba hozta az országot, velem párhuzamba állítván.
Én örömmel vállalom a szerepemet, ha mindenki elhelyezi benne a sajátját, és bele gondol (nem kell leírni, szóvátenni ilyesmi) hogy valójában mit is csinál.
Az én nevem mellett ez az egy jelentés áll, és az én statjaimhoz,...vagy az utolsó aranyamhoz, egy rongyomhoz, kétség nem fér.
Én harccal jutottam oda ahol vagyok, és eddig sikerült betartani a szabályokat is.
Amennyiben a döntés nem lesz számomra kellően alátámasztva, akkor valszeg feladom a karakterem.
ez van sajna
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest