- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Na ,köszi a segítséget úgy tűnik egyelőre az Intel alaplapi chipset driver újratelepítése megoldotta a problémát. Most pár nap használat következik. :)
-
Versus
senior tag
Nem ,nem A7V8X. P4G8X. Amúgy sajnos a fesz emelés sem segített,viszont azt megszakértettük hogy a csíkozás nem a 60HZ miatt van hanem valamelyik venti szemetel bele a képbe ... azért ez meglep.... árnyékolási gond ? Ilyennel még nem találkoztam! Sajnos a fagyási jelenség is maradt. Haverom alaplapja 845E MAX 2 és ugyanez a probléma. Rossz lenne a VGA ?!
-
Versus
senior tag
A táp egy 430W-os Codegen,kb 3 hónapos eddig nem volt vele gond.Leszedem ezt a Radetonatort megpróbálom ,meg ráteszek kis agp feszt ...habár ez a fesz emelés nem az esetem de egy próbát megér(talán nem lesz belőle sütés).Ja a monitor drivert ,illetve a monitort simán felismeri. A VGA tesztre van nálam ,ez a hobbim hogy nem hiszek senkinek hanem self-tesztelek :) . Azért választottam a Gigabyte-ot mert jól csengő név a piacon ,arra számítottam minőségi cucc.Még ma beszámolok a fejleményekről,addig is ha van ötlet szívesen látom!
-
Versus
senior tag
Van pár problémám ezzel a kártyával ,kérem aki tudja a megoldást segítsen.
Na szóval a VGA egy Ati Radeon 9700 Pro Gigabyte Maya II.
Az op rendszer Windóz Xp Home SP1
Directx 9a
A VGA beépítése előtt a Detonator Destroyer-el eltávolítottam az előző meghajtó driver maradékait.
Leszedtem a legfrissebb Catalist-ot és az Ati vezérlő panelt.
1.probléma: Miután mindent feltelepítettem a képernyő frissítést felraktam 100Hz-re,a control panel szerint 100Hz-en is megy,de valójában a szemem kifolyik olyan vibrálást művel ,én simán 60Hz-re tippelem.Drivert leszedtem,felraktam azt ami a telepítő lemezen van a jelenség ugyanaz ,megpróbáltam az xp driverével is ,szintén ez a helyzet.Érdekes módon 3d-ben szerintem valóban 100Hz-en megy.
2.probléma: 3D alkalmazások futtatásakor a számítógép csonttá fagy,értsd a kép kimerevedik és csak resettel lehet ujraindítani.Elég idegesítő még a 3Dmark sem fut le ,egyedül az UTbench bírt egyszer lefutni.Amúgy a játék futtatásakor kb 1 percen belül beáll a hullamerevség.Egy barátomnak ugyanilyen kártyával más gépen ugyanez a problémája.Mit rontunk el?
Kérem a szakértőket,vagy aki kb sejti hogy mi a probléma segítsen,ígérem minden tanácsot megfogadok!
Előre is köszönöm !
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest