Új hozzászólás Aktív témák
-
IBT-nél is nitroval hűtöttem, "természetesen".
IBT-nél leginkább a proci sebesség számít, ezenkívül picit a ramok és az OS.
Nem sok időm volt IBT-t tesztelni (kb 2 óra), de én is észrevettem hogy hiába voltak gyorsak a köztes számítások, még az utolsó "loop" az lassú volt és emiatt a végeredmény is. Valamikor pedig pont fordítva
Jah, a beígért zászlót én fel tudom ajánlani neked, jövőhéten valamikor Pesten. Achi te odaadod a "7"-est az UD7-ről?
-
Achill3uS
nagyúr
persze teljesen jogos. nézd én tudtam mire számítsak, kb hányan fogunk nitróval tesztelni, nem fogom az első nap feltölteni az eredményeket hogy aztán másnak legyen 1 hete megdönteni. erről szól egy profi online verseny, backup háború
sajnálom, hogy a 3. hely végül nem kapott díjazást, vasald be over-en a beígért gigabyte zászlótpersze, másképp nem ment volna 4G fölött az IBT. olyan -100C-on ment le az a 4.6G, a 661 már jobban bírta a hideget mint a 750, de ez nem is meglepő, jobban is skálázódik.
mi alapján számol? őszintén szóval nem tudom mi a számítási metódusa, van ennél kisebb eredményem is 4500mhz körül, azis hasonlóan alakul. lehet, hogy a ram órajel befolyásolja ennyire a loopok futását azért gyorsabb nálad, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest