Új hozzászólás Aktív témák
-
saloka
csendes tag
Üdv Fórumozók.
Gigabyte 8600 GTS VGA-nak (passzív hűtés) mennyi a normál hőfoka ami még nem indokolja egy aktív hűtés beszerzését? Alapból 50-51 fokon megy.
-
-
saloka
csendes tag
válasz
Gorneck #6531 üzenetére
Előző lapommal is ez volt. Szept. vettem, és kezdettől fogva ezt csinálta. A Codegen tápomat tippeltük (ismerősökkel) hibásnak ezért volt a csere. A változás annyi lett, hogy az új tápal már 5-6 perc múltán kapcsol vissza. Míg az előzővel azon nyomban vissza kapcsolt. Tehát mihelyt leállt, egyből vissza. Eleinte azt hittem újraindítottam a gépet, de NEM... A Biost alapból nem babrálgatom. Nem is húzogatom a gépeimet. Jó úgy alapbeállításon.
-
saloka
csendes tag
Most nézem hogy ugyan olyan lapod, és procid van mint nekem. Na akkor a csavarnyúzzval az S/W kell össze zárni?
-
saloka
csendes tag
kb 6 perc mire bekapcsol. Tehát régi cucc: - Egy digitalizáló kártya, és - egy hangkártya. De ezek kivételekor is újra bekapcsol. Ha mindent lehúzok az alaplapról, csak a vinyó marad akkor is bekapcsol. Szóval már lefáradtam.
-
saloka
csendes tag
Chieftec 400 W tápom van. Egyelőre nem tudom kipróbálni a dolgokat, mert dolgozom. illetve próbálok....
-
saloka
csendes tag
Okés.. Megpróbálom a csavarhúzós dolgot. A ház az a régi, ez igaz.
-- Én nem állítottam be semmit. Pénteken vettem a lapot, és ahogy alapból be van állítva úgy üzemel. -
saloka
csendes tag
A gép normálisan múködik. Rendesen leáll, és a Reset is működik ahogy kell. Hosszan nyomva a bekapcsoló gombot-- úgy is leáll--- Tehát nincs gond ÍGY vel. Csak ha nem áramtalanítom a gépet leállás után akkor mindig vissza kapcsol.
-
saloka
csendes tag
Üdv Nektek!
Az én problámam: - kikapcsolás után kb 5 perc után újra bekapcsol a gépem. Gigabyte GA-P35C-DS3R alaplap van benne. Az össz tartozék vadi új benne (CPU, Vinyó, RAM, Táp) mi lehet a gond?
Előző alaplapommal is ezt csinálta (Gigabyte GA-965P- DS3) a szervízben azt mondták hogy alaplap hiba, de mint most kiderült, még sem.Előre is köszönök minden észrevételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged