- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Úgy néz ki meg van a probléma forrása. A zöld színű IDE foglalat (kép bal alján) idővel letolja magáról az ata csatlakozót. Akár néhány nap alatt.
Korábban ezt a vinyót csak a power kábelét lehúzva iktattam kivalszeg ezért jelentkezett csak 1 szál SSD-vel is a hiba. Ezt visszanyomva minden ok idáig. Nem tűnt fel hogy nincs eléggé rajta. Vettem 2 új sata kábelt és akkor döbbentem rá hogy a 4 régi sata kábel alig tart, míg az újakban sokkal erősebbek a tüskék, nem csak a rugó.
-
MrChris
nagyúr
Nyílván való, nem kérdés, hogy egy rossz táp hazavághatja a fogyasztóit. Amúgy nálam minden pormentes, alaposan ki van tisztítva, táphűtés nem lehet gond. Meg állás után is jelentkezik. Nagyon gyanús, hogy más hw hiba okozza, méghozzá szerintem alaplapi. Ha szerzek kölcsibe egy tápot pár napon belül, pár indítás után kiderül hogy az e a ludas. Ha nem az elég baj mert az alaplap+cpu+mem csere elég sokba fájna, 60-70 ezer és ráadásul ezzel teljesítményben alig lenne több mint a mostani 6-7éves konfigom.
-
MrChris
nagyúr
Most továbbra is csak egy ssd van és bekapcsnál konzisztenci hibák vagy mi.
Wazz, most néztem az árakat marha drágák a procik amikkel érezhető előrelépés is lenne ha már váltok a c2d 2,6ghz képest. Egyenlőre marad a cuccos, lehúzva maradnak a fontos tárolók, hátha még kilogikázza magát a hiba
-
MrChris
nagyúr
6-7.
Helyi rendszergazda aztat mondta, hogy a tápok nem ilyen 'finoman' halnak meg hanem ennél draszikusabban, valszeg alaplapon van a ludas, csak egy szál ssd volt legutóbb rákötve és nem jelent meg a biosban, áramtalanítás után igen. Most jut eszembe, hogy volt kékhalál is. -
MrChris
nagyúr
Egyenlőre nincs semmi megnyaffanva. Meg 99% hogy nem hdd baj, mert most egy új ssd-t tettem be és nyomtam rá windowst, azzal is előjött. Még a táp marad, van hogy bekapcsolom és sötét képernyő. Meg olyan is hogy leáll az egyik vinyó menet közben, párszor felpörög aztán döcögni kezd a rendszer, újraindításnál meg a bios se látja. Ssd-nél is hasonlóan. A táp Cheaftech vagy hogy írják és 450w, kondikat majd megsasolom bár azzal reklámozták hogy extra szuperül nem kiszáradósak. Sajna nincs másik tápom hogy azt kizárjam.
-
MrChris
nagyúr
Mi lehet a hibás abban az esetben, hogy az 5hdd közül random írási hiba van egyik másiknál és áramtalanítással lehet a gépet újra indítani. Szoftos újraíndítás után sípol egy hosszabbat és nem is indul el csak pörögnek a motorok. Néha induláskor a bios nem lát egy-egy vinyót. Vettem egy új ssd-t, csak az volt benne, ment egy pár órát a gép de aztán szokás szerint 'elvesztette' a meghajtót, áramtalanítás után meglett. Van hogy pár napig nincs gebasz, de mintha egyre sűrűbben lenne. Van ennek a P35-nek ilyen általános baja? Vagy mi lehet rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest