- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Én is most vettem egy 790x-ud3p-t és tényleg nagyon jó!
A 790x-ds4-em bizony nem bírta tovább strapátA pwm-ek kicsit megpörkölődtek.
(de legalább az enyém negy gyulladt fel mint az első széria egyes tagjai)
Ezúton közölném azokkal akiknél még ds4 szolgál tuningolnak és nincs rendes hűtés a PWM-eken hogy csak idő kérdése....
viszont ezzel az ud3p-vel maximálisan elégedett vagyok.
ez így hűvős is meg prime stabil is -
O_L_I
őstag
Jóvanna
Oda is beírtam már csak először ezt szúrtam ki és megzavart a sok csillag meg zárójel. -
O_L_I
őstag
Hi!
Nagyon furcsa dolgokat kezdett el csinálni a gépem, és én a lapra gyanakszom.
Már nekifutásból mióta benne van a 720BE azóta az újraindulás nagyon nehézkessé vált számára van hogy percekig nem csinál semmit de olyan is volt hogy újraindítás helyett simán csak kikapcsolt. Mindez annyira nem zavart mert végülis mikor ment akkor stabil volt 1,35V-n 3,5 GHz-n eddig...
Az utóbbi pár nappban terhelés alatt (játék vagy prime) kb 10-15 perc után egyszerűen elmegy a kép kikapcsol a monitor de nem indul újra a gép csak úgy üresben meg tovább majd pár perc múlva újraindul. Fontos hogy prime alatt is csinálja tehát nem lehet a videókari, valamint a prime nem fut hibára soha és csak CPU tuning alatt és jelen tapasztalat szerint csak ha a feszültség is emelve van. Tehát alapfeszen (kb 3,2ghz-ig) jó de ezt még nem volt időm teljesen kitesztelni. A hőmérsékletek teljesen jók a 60 fokot sem érete el a proci még soha, a lap is 40-45 körül mozog.
A másik fura dolog hogy még a post csippanás előtt egy rövid a posténál mélyebb sípolást is kiad a lap.
Ja és BIOS verziótól független a dolog.Kicsit hosszú lett, de remélem azért lesz aki elolvassa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest