Új hozzászólás Aktív témák
-
vizirider
tag
FLGE85F-B8MF7 ez az isteni zöld címkés kingmax csoda ami mindenkinél jól teljesít mint említettem a 3.-ik ram a gépben.(ezért vettem eztmert hittem a listában meg a többiek tapasztalatában)
az hogy mért nem izgat különösebben a memtest? elmondom: 1 lefut és akkor mi van?! a gépem fagy mint az állat innentől nem izgat a ramtest mert nem a ramtestet akarom használni hanem ezt a szeméttelepet. 2 nem fut le amiből ugye megerősítést kapok hogy jé tényleg fagy a gépem amit eddig is tudtam. mivel ez már a 3.-ik ram a gépben és még soha semmivel sem ment 1333-on sem alapbeállítással szted mire kéne gondolnom? ez listás ram ezzel elvileg jó. és a szoftverek : a full üres windózzal is már az első bebootolás is kb-3.-5. ikre sikerül mikor az egész üres és még egy rohadt catalyst sincs fent se semmi............
(persze rögtön leküldök egy memtestet de nem látom milyen eredményt adhatna ami nekem hasznos, valszeg annyi lesz hogy lehal és akkor boldogan elmondhatjuk hogy nah ez sejthető volt.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Mazda topik
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest