Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Még sehogy. Megpróbálom előbb a Kingmax tesztelését, azt is csak lightossan. Minden esetre már most nagyon kezd érdekelni a dolog, mert beraktam a rampárt, felraktam 1600-ra, és a gyári beállításokkal kapcsoltam be, azaz 1,5V, 9-9-9-27. Gond nuku. Kis izélgetés után léptem annyit, hogy 1,54V-re vittem a feszt, és a cl8-ra raktam. Eddig gond nélkül ment így. Jobban majd valszeg a köv pár napban tesztelgetem, például érdekelne a Mushkin értékein való üzemelés is, azaz 1333-on cl7. Aztán, megpróbálom a 4 modulos verziót is, de szerintem nem sokat fogok szórakozni, és marad a kingmax. Mégis csak jelentősebb a kapacitása, még ha jelenleg a 4 giga is elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Formula-1
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest