Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
szevasztok!
tanacsot kernek: megvettem a Gigabyte GA-MA770T-UD3P alaplapot (hd 5850 es 2x2 giga kingmax 1600 melle), es olyan dolog van, amit meg sosem tapasztaltam: sima, 2500 ft-os Logitech billentyuzetem van illetve cordless egerem (kis usb-s adapterrel), amik ha be vannak dugva a gepbe, a biosban csak az eger es a klaviatura egyszeri mozgatasaval ill. bill.nyomassal lehet kozlekedni.
kulon-kulon nem, de ha az egeret kihuzom es restart, akkor lehet mozogni gombokkal.
ja belepni barmikor betudok. otletek?p.s.: ha az uj jatekkonroller (usb - radios szinten) be van uzemelve, 99%-ban kifagynak a jatekok. (win7 x64). ha kihuzom elmulik
.
p.s.2: 955 X4 phenom II van a gepben. a bios alapbol 1333-ra veszi a ramokat, amik 1600-asak. en feltettem 1600-ra oket (8x szorzo). lehet koze a fagyashoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest