Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• eM'82

addikt

válasz Gorneck #2509 üzenetére

''Akkor bejöttek a tanácsaim, mint látom...''
    hát igazából a PCI-E az hogy auto-n, vagy 100-on volt tök mindegy... mindkettővel elindult 3.22Ghz-en... csak mivel írtad, hogy legyen 100-on, átraktam arra. :)
    A Volt-os tippek tuti hogy jók, csak még nem jöttem rá miért nem indul vele a gép... :)
    remélem találok vmi kombinációt amivel ''beciccen''... (of course, jegyzetelem a beállításokat arra az esetre ha nem működne vmi... (ill. elmentettem a BIOS-ban is profile-ként...))

Majd még megpróbálom azt, hogy single channelbe rakom át a ramokat (v. csak az egyiket hagyom bent) ill. full. CMOS clear, DVD-írót, winchiket kihúzom; meglátom úgy túl jut-e a post-on... ha igen, akkor megy a rendszerwinchi be... ha bebootol, akkor félsiker, jöhet az Orthos... s majd szép lassan minden vissza. Hátha...

próbáltad már 6-ra visszavett szorzóval?
    6-os szorzót még nem próbáltam... juszt se. :) majd... talán...

Talán szerdán próbálgatom majd még pár órát, aztán lehet, hogy végül marad a 3Ghz... elég az is...

Orthos mennyire megbízható? végtére is a többi tesztprogrammal nem hibázott... vagy pont azért jó, mert ez a többi progi ellenére észrevette, hogy vmi gond van?...

lehet, hogy magasabb FSB-n, több fesszel nem hibázna...

Azért kösz a tippeket.

[Szerkesztve]

Aktív témák