- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
''Akkor bejöttek a tanácsaim, mint látom...''
hát igazából a PCI-E az hogy auto-n, vagy 100-on volt tök mindegy... mindkettővel elindult 3.22Ghz-en... csak mivel írtad, hogy legyen 100-on, átraktam arra.
A Volt-os tippek tuti hogy jók, csak még nem jöttem rá miért nem indul vele a gép...
remélem találok vmi kombinációt amivel ''beciccen''... (of course, jegyzetelem a beállításokat arra az esetre ha nem működne vmi... (ill. elmentettem a BIOS-ban is profile-ként...))
Majd még megpróbálom azt, hogy single channelbe rakom át a ramokat (v. csak az egyiket hagyom bent) ill. full. CMOS clear, DVD-írót, winchiket kihúzom; meglátom úgy túl jut-e a post-on... ha igen, akkor megy a rendszerwinchi be... ha bebootol, akkor félsiker, jöhet az Orthos... s majd szép lassan minden vissza. Hátha...
próbáltad már 6-ra visszavett szorzóval?
6-os szorzót még nem próbáltam... juszt se.
majd... talán...
Talán szerdán próbálgatom majd még pár órát, aztán lehet, hogy végül marad a 3Ghz... elég az is...
Orthos mennyire megbízható? végtére is a többi tesztprogrammal nem hibázott... vagy pont azért jó, mert ez a többi progi ellenére észrevette, hogy vmi gond van?...
lehet, hogy magasabb FSB-n, több fesszel nem hibázna...
Azért kösz a tippeket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Energiaital topic
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest