- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
válasz
Gorneck #1204 üzenetére
igen.
Gembird de lécci ne nevess. ált fél-egy évente cserélek fejhallgatót. Azért veszek ilyet, mert egyszer már tönkrement egy drágább és azóta nem költök fülhallgatóra. De ez már 2 hónapja mükszik. Lehet hogy a közeljövőben beruházok más fejhallgatóra. De hangfallal is sokat megy a cucc. Az Creative
mod: érthetőségi
[Szerkesztve] -
Yushchenko
őstag
De más problémám van. Már az elején is ez volt, de megint előjött. Mégpedig az hogy a rendszer meg minden iszonyatosan belassult. Először ezt megoldottam egy SATA kábelcserével. De Megint előjött. Mostmár csak ugy tudtam megoldani, hogy nem a SB vezérelt satára, hanem a külső chipes satára dugtam és most ugy néz ki rendesen megy. Mi lehet a gond? Volt már másnak is ilyen?
-
Yushchenko
őstag
Nekem DS4-be nagyon teccik az intergált hang
-
Yushchenko
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #639 üzenetére
mivel hűtőd
-
Yushchenko
őstag
Vettem egy DS4-et. Nagyon jó kis lap. Mindenkinek ajánlom
-
Yushchenko
őstag
Hy all!
Nem tudjátok hogy mi a különbség asz s3 és a ds3-om közt? -
Yushchenko
őstag
itt már mindenféle okosságot lehet kapni [link]
megkérdeztem és conroet is tudnak hozni. a 6300-as 54k -
Yushchenko
őstag
[Q] What is the problem with memories and DS3?
[A] Some memories require 2.0V to boot. Standard DS3 stock VDimm is 1.8V. Simply after a CMOS reset the system won’t boot... If you happened to have such mem, replace them. Or buy some shi++y lowcost mem and put it in to boot, change VDimm and replace with your modules to continue o/c.
Ez lenne a megoldás a nagy RAM problémára? -
Yushchenko
őstag
Azért jó lenne hogyha már lennének tapasztalatok RAMokkal kapcsolatba. Így nem mer az ember semmit sem venni
-
Yushchenko
őstag
Helló mindenki!
Nem tudjátok hogy mennyire finnyásak ezek a lapok a RAMra? Mert az Abit AB9 állítólag nagyon válogat. Tudom hogy van memory support a weboldalon, de szerintem elég kevés RAMocska van leírva ott.
Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Netflix
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest