Aktív témák
-
Robi_73
őstag
A P5B topicban sokan panaszkodtak hasonlóra, és ott a lap magától levette a PCI-E sebességet 16x-ról 1x-re.
Szerk:
A game pedig 65-333fps-el megy. A jelenség ahhoz hasonlít, amikor nincs bedugva a tápcsati a vga-ba.
Szerk:
Lehet hogy MOD lettem? Még mindig tudom szerkeszteni a hozzászólást
Igen fixáltam, csökkentettem, feszt emletem, Auto...stb
[Szerkesztve] -
Robi_73
őstag
válasz
Gorneck #1420 üzenetére
Azért ha van egy jó széria az csak jelent valamit.
AMD-nél én az LDBFE 0610 UPNW szériát keresetem, és nem csalódtam.(X2 3800+@2950) Ez olyan, mint amikor megvettem az első ''EE'' procim, és közkincsé tettem hogy mit tud és mit kell nézni. (telekondi) Azután sokan tudtak venni jó procit, mert tudták hogy mit kell keresni. Szerintem az ilyen tippek ezért sokat számítanak, és ha megfelelő forrásból származik én adok az ilyen információkra.
-
Robi_73
őstag
A lap terhelve max 1.28v ad a procinak (Cpu-Z,Everest,Speedfan), és minden proci feature engedélyezve van. (EIST,C1E stb..) Tegnap teszteltem és 3 óra Orthos után max 48-49°C-os volt a proci. Próbáltam játék alatt is, de igen csak szaggatott a Cod2. Próbáltam minden beállítást, de semmi változás. Alapon is és húzva is. Ennyire problémás platformváltásom még nem volt. Remélem nem bánom meg a cserét.
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Csatlakoztam én is egy DS4-el!
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest