- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
extramex
csendes tag
Amint azt írtam előző hsz ben másik giga lapban nem csinált ilyet! az a baj ha a riasztást kikapcsolom hogy attól még nem indul el a venti! máshonnan nem kap áramot a cpu fan-ra van csatlakoztatva!
-
extramex
csendes tag
Sajna a problémám nem oldotta meg! (#967 hozzászolásomban írtakat) Úgyhogy ha van még ötlet jöhet. Amúgy rev 1.0- es a lap bár nem hiszem hogy ez lenne a gond. És mindig az első bekapcsolásnál csinálja csak (adott nap) ha újra kell indíitani akkor nincs ilyen gond (általában). A válaszotok lehet az 1000.-ik hsz!!!
[Szerkesztve] -
extramex
csendes tag
Én is így frissítem a biost! netről Leszedi aztán meg csere! Csináld nyugodtan! :
-
extramex
csendes tag
Hello! Lenne egy kérdés??? Van egy Scythe Niinja Plus rev. B Hűtőm meg DS4- es giga lapom. Probléma: Indításnál kb 50-50% arányban elindul a hűtőventi, vagy sem. Amikor nem akkor sípol(természetesen, és egy kis kezdőlöket segítséggel ventillátor elindul és semmi gond nincs! Nem régi a hűtő kb 3- 4 hónapos, és régi alaplapommal giga k8nf9 ultra egyszer sem produkált ilyesmit! Van valakinek valami ötlete? A hűtő valszeg nem rossz szerintem! Lehet hogy kevés feszt kap az elindulásához?
-
extramex
csendes tag
Rolko! Lehet hűlye kérdés de az új BIOS miért kellett rá? (Nem működött rendesen valami?)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest