- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
Nem tudok olyan programról...
///
a load setup default-ot próbáltam, de nem volt semmi változás.
///
33 MHz FSB emeléstől már befosna a vista?
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Gorneck #1653 üzenetére
nemá.... akkor mi ez a dualbios-os szarság?
Backup biosra ha rámegyek (Biosban F8-at nyomok, bejön egy menü /DualBios-QFlash/)
akkor el kell menteni ott a CMOS-ban, vagy csak simán resetelni?szerk: el kell menteni, megválaszoltam... nade a BackupBiosról bootolva is kijön a disk read error occurred..
Nem akarok új alaplapot
senkinek nem volt még ilyen problémája?
-
Frenky87
aktív tag
válasz
Gorneck #1649 üzenetére
M.I.T. -> CPU Host Control (Enabledre állítottam) -> CPU Host Frequency-t 300-ra
De most már alapon áll, 266-on, a CPU Host Control meg disabled-en.
Microsoft Támogatás azt írja h a HDD beállításai lehetnek rosszak. De én csak a soros portot tiltottam le, de azt vissza is állítottam.
-
Frenky87
aktív tag
Felraktam 300-ra az FSB-t (gondoltam 266-ról 300-ra, az nem olyan sok)
Nem bootol be a Vista. A disk read error occurred- hibaüzenet van. Azt olvastam, hogy ilyenkor vissza kellene állítani a biost. Meg is próbáltam a profile1 (Default)-at visszahozni, de ugyanaz a helyzet.
/a 300-as móka előtt hülyeségből kipróbáltam a 233-as FSB-t, azzal bebootolt. Tudom, hogy kevesebb, de gondoltam előbb kipróbálok egy biztonságosabb dolgot, minthogy egyből a sz@rba csapjak... de sajna bejött
/
Ilyenkor mit kell tenni, hogy jó legyen? Felőlem az se gond, ha nem lehet húzni, csak azért jó lenne használni a gépet.
-
Frenky87
aktív tag
üdv!
CIA-tal érdemes babrálni szerintetek? Nem vagyok egy nagy tuning-guru, viszont jó lenne pár MHz plusz és ez eléggé egyszerűnek tűnik. /gép: adatoknál/
-
Frenky87
aktív tag
üdv!
Hogy tudnék egy DS4-ben gyári hűtővel kicsit húzni az E6600-amon? EasyTune-nal próbálkoztam, de kékhalál. Gondolom ez a wines progi felejtős lesz. Miket kell állítgatni, hogy kicsit többet menjen a gépezet? Eléggé amatőr vagyok a témában, bocsi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest