Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuco Ramirez
őstag
Beállítottam az általad ajánlott feszértékeket (RAM 2V, proci 1,375V, az fsb-t egyelőre normalon hagytam). Előtte megnéztem az Everest-tel, hogy AUTO-n mit állít be a BIOS: CPU 1,41V, RAM 2,08V). A többi BIOS beállítás maradt a régiben (fsb: 380MHz, fsb/RAM 1:1). A procihőmérséklet csökkent pár fokot az Everest szerint. Még tesztelgetem, eddig tűnik, minden oké, stabil a rendszer. Az egyetlen dolog, amit nem tudok mire vélni az a CPU fesz, amit az Everest 1,33V-nak mér, azaz jóval kevesebbet mint amit a BIOS-ból beállítottam. Ez normális jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-E Gaming WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Eladó MSI MAG B650 Tomahawk WIFI alaplap
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest