- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
ez egy vacsi új gép vacsi új winnel....a vinyó és a dvd is ide csatolós, így sok lehetőség nincs, ugyanis az alaplapon 6db sata hely van, de csak egy ide kábel hely, így a két eszköz egy kábelen kell hogy menjen. ez a dvd eddig az én gépemben volt (965P-DS3P) egy rackkel egy kábelen, ott is a rack volt a slave, a dvd a master. bármikor volt benne vinyó, sosem volt gond....biosból a legfrissebb van az alaplapon, dvd-n a legutolsó...
-
Rick4
félisten
daemon leszedve, c meghajrón 5 giga hely csinálva, nem jelentett megoldást. idekábel cserélve, master-slave jumperek cserélve, eszközök a kábel végén cserélve, neroból a 7.2.7.0-s van fent, nálam jó, ott nem. az a dvdíró eddig az én gépemben volt (adataimnál) itt semmilyen hibát nem produkált, kb 50 lemezt írtam meg vele...
-
Rick4
félisten
van egy dolog, amire hirtelen nem találtam magyarázatot...hugomnak raktam össze egy gépet tegnap, (giga 945 gcmx-s2 alaplap, 945ös chipset, bios szinte ugyanaz, mint a 965P-é, teljesen jól szalad, de nem lehet dvd-t írni. pár másodperccel az írás kezdete után leáll crc hibával. 1 db vinyó slaveként, 1 dv dvdíró (pio 111d) masterként van az egy szem ide hely egy szem ide kábelén. a c meghajtón kb 860megaszabad hely van (ntfs-re formázva, ha ezt használná tárolónak) a d pedig fat32re van formázva.. dvd decrypter, nero is hibázott ugyanúgy, daemon tools is fent van. mi lehet a bibi? orthos 45 percig ment, memtesttel is györötrem abban sincs hiba..
-
Rick4
félisten
válasz
hoffman_ #1770 üzenetére
oké, én is azt mondom, hogy ha abból indulunk ki, hogy a memóidból már egy bizonyos fajtát támogat, nagy baj nem lehet. nekem is Ősebmer féle micron chipes memóim vannak, semmi gondom velük. ha kiveszed az egyik modult, és leolvasod, mi van a chipre írva, kiderül mi a helyzet...
-
-
-
Rick4
félisten
válasz
qwertly #1371 üzenetére
megnéztem, az én biosom rögtön a standard cmos featuresben felkínálja, a vinyóm IDE channel 0 masteren van, a hozzáférésnél van none, auto, manual lehetőség, ha none-ra rakom, nem látja a vinyót, tehát nem csak sata-ide tiltás van, hanem külön minden csatlakozót le tudsz zárni..sőt, ha lezárom a vinyó sata csatiját, a következő bootnál a bootsorrendben beállított eszközzel próbálkozik, és nem is hajlandó elindulni, köv biosba lépésnél sem látja, csak a beállított auto (láthatóság) beállítás utáni újraindulások... vagyis a boot során láthatatlan marad a letiltott eszközöd..megfelel?
-
-
-
Rick4
félisten
miért nem? ez a legjobb dolog, amit csak el tudsz képzelni....az olaj nem vezeti az áramot, egy hűtött olaj nem fagy meg 0 fok alatt sem, így a gépedet akár -20 -30 fokon is hajthatod....és minden hűtve lesz, akkor figyel csak be igazán a tuning....a blokkos vízhűtés ideje lejárt, mert messze nem tökéletes.. ott van egy video, -61 fokon megy a cucc..ráadásul csak egy akvárium( pár db ezres) és 20 liter étolaj kell (megint csak pár db ezres) pár nagyobb hűtőborda, és hadd szóljon..
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Gorneck #1327 üzenetére
nem beszélve arról, hogy a léghűtés hűti az adott melegedő rész közvetlen környezetét is, míg a víznél ez nincs meg. tehát csak van valami abban, hogy a légáramlat nem teljes mértékben váltható le a vízhűtéssel...
esetleg így érdemes:
babaolaj-pc -
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #1320 üzenetére
The NorthBridge temp on the Gigabyte 965 board is Temp1 in SpeedFan..ezt egy fórumon olvastam, több helyen is, hivatalosan nem találtam rá semmi konkrét forrást...megnéztem, nekem az 38 fokon van..tehát van ami tuningnál mutatja a chipset hőmérsékletét, hogy a kiinduló mondatra válaszoljak..
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #1318 üzenetére
nálam elérhető, nem tudtam, hogy van ahonnan nem...
...
A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!..a kpem JPEG kiterjesztésű..
milyen net az, amivel nem elérhető minden oldal?
imageshack -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
Mr Krabs #1293 üzenetére
ki kellene másik pci-os wifi karival próbálnod, nálunk a boltban 4K alatt vannak a tp-link karik, és teljesen jól működnek. szerintem ott lesz a bibi...ha az egyik slotban el sem indult, én tuti nem hagytam volna menni tartósan a másikban...ez azért messze van a jótól..
-
Rick4
félisten
érdekelne valakit egy giga 965P-DS3P alaplap? crossfire támogatás, meg minden ami kellhet...a 2db pci slot miatt lehet, hogy eladom. mennyit érhet? pár hónapos, dobozos, 3 év garis, hibátlan...
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
proci meg ramcserénél az a minimum, hogy egy c-mos cleart nyomok neki, hát még akkor, ha másnál volt a lap...ki tudja, mi milyen értékekre van állítva...és ha 4V-ot adott a procinak, vagy a ramnak, mert az övé bírta? akkor milyen lett volna a boot nálad?
újrainduláshoz feszek átnézése, minden felesleges hardver nélkül próba, (csak lap, mem, procc, vinyó, vga) tesztprogik (memtest legelőször) másik hibátlanul működő gépben a hardverek próbája... -
Rick4
félisten
a sata II az sajnos tényleg nagy parasztvaktás. azért nem csak úhy megy a golog, hogy ma a sataI-gyel 150MB/sec, holnap a sataII-vel 300MB/sec....ez a csatolófelület elméleti max átvitele, nem pedig a vinyó tényleges tányérforgatás közben leolvasott és továbbított adatmennyisége....örülj neki, hogy ennyi, és nem kevesebb...
volt egy asus p5nd2 sli lapom, nforce 4 chipsette, ahhoz képest csak a folyékony fém volt forró, de valahol írták, hogy 170 fokig nincs gond. elég egy jó kis keszeszthuzat neki, venti elöl befelé, venti hátul kifelé.. -
Rick4
félisten
van egy giga 965p-dp3-p, F4es biossal. szerettem volna ma frissíteni ezt F5re, lehetőleg win alól. nem sikerült, mivel write protected...hogy tudnám mégis megcsinálni? floppym nincs...
-
Rick4
félisten
válasz
Kicsirics77 #749 üzenetére
jaja, nekem is ez volt, régen lassan ment, most meg gyorsan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest