- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
7
addikt
Topicot zártam.
-
lacy00
csendes tag
nem találtam, de köszi hogy megmutattad!!
-
Lenry
félisten
van saját topikja a lapodnak, kérdezd meg ott, legközelebb pedig használd a keresőt, mielőtt topikot nyitsz, én is úgy találtam meg
ezt a topikt zárni fogja egy erre járó moderátor
ubuntu meg persze, hogy nem támogatja az exe-ket... azok Windowsos programok indítófájljai... az Ubuntu meg Linux
-
lacy00
csendes tag
Adott egy GIGABYTE GA-8I945G amit augusztusban vásároltunk van benne egy 2.66 os celeron 1gb rammal!! Az alaplap azért lett cserélve, mert a másikon néhány cpu fog elhajolt. Hazahoztuk szervizből bekötöm mondom felrakom az xpt!! Igen ám, de azt irja ki mindegyik xp telepítő, hogy nem talál telepített merevlemezt pedig próbáltam 3db IDE-s 40es maxtorral és egy IDE-s 120as seagateval és egyikkel sem jó!! Ahol csinálták bevittük és 3000 ezerért rárakták a Blade Edition nevű xp-t ami nem éppen tökéletes!! Letöröltem pár hónap múlva, mert meghalt teljesen az xp és alig lehetett normálisan használni. ugyan azt írta ki, mint eddig, amikor telepíteni akartam!! Csak Ubuntu 8.10et tudtam felrakni, amivel csak netezni tudok, mert nem támogatja az .exe fájlokat!! Nagyon fontos lenne, hogy megcsináljam!! Ha valaki segít nagyon megköszönném!!
Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest