- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Aktív témák
-
Latyakos
aktív tag
válasz
venember83 #5 üzenetére
Passzolok mivel mélyrehatoan nem ismerem a technikai megoldását, viszont mindenhol ezt olvasni, van itt pár forum szintén erről, tény hogy jopár fokkal többet mérnek a gigabyte alaplapok.
-
Latyakos
aktív tag
válasz
venember83 #3 üzenetére
Nézz utána, a gigabyte alaplapok szenzorai a proc belső hömérsékletét mérik, tehát a mutatottból 10-13 fokot le kell vonni, hogy valósat megkapjuk.
Pl. én proccom 64 fokon mozog most, ez 50-52-nek felel meg, ez sztem normális. -
Latyakos
aktív tag
válasz
venember83 #1 üzenetére
Nekem a giga alaplapomhoz adtak egy easytune nevű progit, az kijelzi a hőmérsékletet is, nekem ugyanazt amit a bios.
Vagy sandra helyett probáld meg aidával megnézni a hőmérsékletet, nekem pl sandra sosem mondott igazat. :)
Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest