- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
borkarico
aktív tag
oksa kössz
-
-
borkarico
aktív tag
Üdv!
Az én problémám az lenne, hogy bekapcsolás után egyszer a monitor nem kap jelet(Azt irja no signal), egyszer a memória nem müködik, hisz 3GB memóriát használok, és kitapasztaltam, próbálgattam egyesével a memóriákat, és ugy néz ki hogy 2 db memóriával valamikor megy mindegyik portba(egyesével is és párban is, DualChannelben is)valamikor nem, és ha a 3. berakom akkor egyáltalán nem kapcsol be a monitorom és össze vissza ki-be kapcsol a gép. A memóriát már többször is visszavittem a boltba ahol vettem és nem volt vele probléma. BIOS-t is frissítettem a legujabbra, ugyhogy tényleg nem tudom mi lehet a probléma. Van amikor csak gondol 1et a gép, bekapcsolom és ki-be kapcsol magától, se kép se hang. Lehet hogy az áramingadozással van a gond?Esetleg VGA nem kap elég áramot azért nem kapcsol be?vagy tápegység?esetleg a lappal lenne gond?
Nem értem ezt az effektust a memóriákkal...
Tényleg nemtom mitévő legyek, ha valaki tapasztalt ilyet PLZ segítsen!
Minden segítséget és választ köszönök.
Üdv!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest