Aktív témák
-
KissTomi
csendes tag
válasz
Drótszamár #4 üzenetére
Idáig ment rendeltetésszerűen. Nyáron lett összerakva a rendszer és írt, olvasott.
Jól van bekötve. Mert megírni megírja. Ha egyedül van, ha társként, akkor is hiba van. Driver lemezeket felismeri. Ha elindul a gép, akkor ha volt benne lemez, akkor azt olvassa.
Bios-t kipróbálom, ha sikerül valahonnan egy floppy driver-t szereznem.
DEamon-ra én is gyanakodtam, mert amikor leszedtem akkor működött. De ugyabár az meg szokott kelleni és felraktam egy régebbit. Utána megint ment 1hétig, de most meg megint szórakozik velem.
Kipróbálok mindent... -
KissTomi
csendes tag
Hello! Ha valaki tudna nekem segíteni...
Olyan problémám van, hogy a Gigabyte alaplapom nem olvassa a megírt lemezeket. Amikor elindul a gép akkor ha volt benne lemez, akkor azt olvassa. De ha közben cserélek, akkor az újat már nem hajlandó felismerni. Ez 915 vagy 925ös chipset nem is tudom. Lemezeket megírja. Másik dvd drive-val is ez a helyzet. Ezer féle win-t próbáltam, nem az a baja. Minden driver fel van telepítve.
Esetleg valaki hasonló próblémával találkozott már????
Pl. az alaplap driver lemezét mindig felismeri.
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest