- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacr
csendes tag
Drivert még nem raktam fel, az ip-k pedig automatikusak dhcp-vel kiosztottak.
-
Ultram3jor
senior tag
válasz
Rommel6600 #11 üzenetére
Nálam érdekes gondok voltak, most nem részletezném, nem a routerrel kapcsolatos. Amuigy ez az elsö routerem, és legközelebb nekem se lesz több 5 percnél bbeüzemelni.
-
Rommel6600
őstag
válasz
Ultram3jor #10 üzenetére
nekem kb 5 perc volt beüzemelni, de kis gyakorlással akár 3ra is csökkenthető az idő
de ha már egyszer felcsatlakozott nem kéne leszakadnia ha auto az ip ha kézzel adta meg.
Én még mindig fentartom hogy szoftveres (nforce, windows...) a hiba, nem a router okozza
[Szerkesztve] -
lukacr
csendes tag
A hibajelenség detto megegyezik. 90 %, hogy ez a baja. Nagyon a 10-es hubot nem tom leválasztani egyenlőre, mert az egyik megosztás azon keresztül megy. Viszont mióta letiltottam az alaplapi gigás hálót és beraktam egy sima PCI-os 100-as kártyát a gépembe azóta stabilan megy a dolog.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Nalam egy utp bnc atlakitos 4 portos hub bolonditotta meg a G-s svicset... kicsereltuk egy masikra azota muxik, es ha nin cs G-s eszkoz a kornyeken akkor a 100-asokkal is jol meg az a szar... /tehat jejn akompaltibilita:- )))/
amugy egyertve nem hinnem hogy ez a gond, lehet hogy inkabb szar a csip??? esetleg az aport...
udv
neduddki
mod: a poen az hogy amit cseretunk az smc es amire az meg kti:- ))) de kozuletielg kijelntem hogy semmi hasonlosagot nem kivaok eltbe hejezni a mostani hejjzettel:- )))
[Szerkesztve] -
Rommel6600
őstag
hello
ugyanilyen routerem van és integrált gigabites hálókaresz van a gépemben, és semmi probléma. Szóval tuti nem azzal van a gond. Mert gigabites az attól még lefelé kompatibilis! azaz tudja a 10 és a 100 megabitet is!
Inkább rakd fel a legujabb nforce drivert, vagy ha nem is az egészet, csak a hálózatra vonatkozó részét. Ha ez nem jön be (mármint hogy szoftveres a problem) akkor meg lehet hogy szar az a hálókari, de én inkább vmi egyébre gyanakodom (windows, nforce, stb...)
lafasz: ennek semmi köze a routerhez, értessz ám hozzá te is...
Tény hogy nem kellene ennek uj totyik, de akkor sem ott kéne kérdezősködnie ahol te javasolod
[Szerkesztve] -
lukacr
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy MSI K8N SLI Platinum alaplap. A netemet egy SMC 7004vbr routerrel osztom. A probléma a következő. A router állandóan eldobálja a kapcsolatomat. A net 4 felé osztva. Tudni kell, hogy ezen az alapalpon a hálózati kártya gigabites. A router csatlakozói pdeig csak 100-asak. Egyedül csak az én kapcsolatomat szórja el, a többit nem.
A kérdés, hogy eldobálhatja-e a kapcsolatot a router a gigabites vezérlő miatt.
Az alaplapi kártya amúgy tökéletesen működik, mert ha egy sima switch-be kötöm, akkor megy minden oda vissza pingek, oda vissza másolás, normális sebességen. Múlt hétvégen lanpartin letesztelve.
A routerhez firmware frissítés nincs, vagy csak lehet én voltam béna és nem találtam az smc oldalán 2004-esnél frissebet.
Most egy sima pci-os 100-as kártyával kapcsolódok.
Tehát a kérdés, hogy lehet-e?
Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fotók, videók mobillal
- Béta iOS-t használók topikja
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest