Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Küldhetek videókat ofba spoiler cím alatt.
Megnézheted, hogy nekem hogy ment a játék.
Amúgy vérdíjas küldetés. Bronz trófea jár érte.
Háromszor kell vele megküzdeni, utoljára a vulkanikus hegy tetején, és mindig fagy vissza az életed. Ezért kellett az életem maximumra húzni, az összes hőforrást+ az összes bambuszvágást teljesíteni, úgy is tizedjére lett meg.Amúgy a mesemondó összes küldetését teljesítettem, az összes farkasodu megvan trófea járt érte.
Az összes ellenséges területet felszabadítottam, ezüst trófeát kaptam érte. Az összes fegyvert megszereztem és maximumra fejlesztettem, kivéve a lőfegyverek fejlesztését.
70 órám van a játékban.
Imádom minden percét ennek is meg a KCD 2 nek is.azért is fogtak meg, mert érdeklődési körömnek megfelelnek.
Szablyavívás csinálom, lovagi vívás arra nem jutott idő maradt a szablya. Szamurájkardvívás, ha nem lett volna szablyára idő azt tanultam volna, lovasíjászat, lovaglás, lóversenyek a KCD 2 ben, és fogathajtás a KCD 2 ben, a Ghost of Yoteiben is a lóversenyeket kivéve. Lándzsa vívás, ninja képzés. Ezek az én játékaim. A való életben is nagyon érdekelnek, annak ellenére hogy fizikai munkás vagyok, raktáros.Itt a videóim spoiler vigyázat:
fejvadásztrófea
utolsó csata
A nayg csata
Háború
ninjaképzés vége
ninjaképzés eleje
Havas táj
Fegyverszerzés
Harc Onival
HarcokOni első látogatása
Út Onihoz
Oni meghal
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest