Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Azért a biztonság kedvéért megvehetetlen lett ez a játék is a 180 PSN-nem-támogatott országban. [link]
-
asaca
tag
válasz
MostlyGentle #4 üzenetére
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat.Az égadta világon mindent tudnak rólad.Minden beszélgetésed ,minden klikkelésed,minden keresésed,amit valaha leírtál telefonáltál,minden,bárhol bármikor ,le van mentve,és amíg élsz őrzik és felhasználják. Én nem tudom hogy milyen adatokat védesz,meg kitől.Talán a telegram ami még jó,de már abban se vagyok biztos. Ez a Sony elleni balhé is egy akkora kamu hogy valami vicc. De persze a többi mind oké...nade a Sony...az maga az ördög..Jesszus az emberek annyira naivak hogy valami vicc.És az orruknál fogva vezetik öket.
-
Youri
veterán
válasz
MostlyGentle #4 üzenetére
akiknél havi szinten van valami adatlopás
source? -
MostlyGentle
csendes újonc
Én több mint 110 órát tettem a Helldivers-be. Amikor kitört a balhé ezerrel, írtam a supportnak, hogy refund-ot kérek, visszakaptam a pénzemet, ezt meg legalább meg sem kell gondolni mert előre szóltak, hogy ne vedd meg tesó.
Ezek akarják összekapcsolni a Steam accomat a PSN-el, akiknél havi szinten van valami adatlopás .... na peeeersze, a sunyi nálam 2011 óta feketelistás azóta sem volt tőlük konzolom. (Steam, Rockstar, EA, UBI- val sosem volt gondom.) -
oriic
HÁZIGAZDA
Volt róla hír (még írtál is hozzászólást)
A kapcsolódó cikkenél ott volt a hír, de a biztonság kedvéért betettem link formájában is a hírbe.
-
gabor7th
addikt
Az elmúlt napok egyik kiemelt sztorija volt a Helldiver II körüli balhé, amelynek lényege annyi volt, hogy a Sony kötelezővé tette volna a PC-s felhasználók számára azt, hogy a steames fiókjukat összekössék a PlayStation accounjukkal... És emiatt több mint 150 országban nem volt játszható a játék mégha meg is vette az illető... Ezt illene hozzátenni.
"Helldivers 2 Removed From Purchase On Steam In Over 150 Countries"
-
Raysen623
addikt
A fiókok összekapcsolása a cross platform multiplayer miatt kell ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest