Új hozzászólás Aktív témák
-
darkstar79
újonc
Sziasztok.
Akadt egy kis problémám.Egy 500 Gb-os hdd-n volt 1 win7 boot partíció(fat32),és 2 további partíció (ntfs).Windows 10 -et telepítettem utána rá,és később kiderült,hogy nem lett minden lementve róla.Tehát az előző partíciók törölve lettek.Getdataback NTFS-sel sikerült lementeni az adatokat.(Kb 15 db képfájl),de nem lehet őket megnyitni.Állítólag ilyen esetben a partíció kezdetét detektálja hibásan a program,legalábbis azt olvastam a korábbi hozzászólásokban.
Az jutott eszembe,hogy ha visszaállítom a régi partíciókat,akkor talán vissza tudom nyerni az adatokat.A fizikai szektor értékeket tudom,mert úgy volt partícionálva,hogy a win7 telepítő létrehozta a boot partíciót,a maradék lemez terület fele -fele volt a két további partíció.Vagy inkább próbáljam más programmal visszaállítani? Vagy adjam fel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest