Új hozzászólás Aktív témák
-
koszsim
újonc
válasz
liksoft #1640 üzenetére
Elösször is bocsánat hogy beletrollkodtam a másik fórumba is csak hát mint ahogy az látszik is újonc vagyok itt és minden lehetőséget meg akartam ragadni.
Egyébként részben igazad volt: (sztem ez már több mint jogosultsági probléma) egy haver tanácsára a Total Commanderben végül is sikerült előcsalogatni őket a rejtett fájlok mutatásával. A dolog pikantériája hogy a Windows Intézőben direkt beállítottam a rejtett fájlok mutatását mégis csak a Total Commander mutatta meg a fájlokat. -
koszsim
újonc
Üdv
A következő problémám adódott:
Elég hülye voltam hozzá hogy egy irodában sok ember által használt gépbe bedugjam a külső vinyómat (Toshiba 2.5" STOR.E BASICS 500 GB).
Az eredmény hogy a saját gépemen az avast rögtön sipákolt hogy talált az Autorun.inf-ben egy
Win32-Malware-gen nevű fertőzést.
Aztán lefutattam egy teljes víruskeresést a winchesteren (az avast átnézte mind a 365 GB-omat és közben nézegettem milyen fájlokat vizsgál és ő látott mindent amire melékszem hogy rajta volt a winchin tehát a fájlok ott kéne hogy legyenek valahol) és talált egy jópár teljesen új fájlt a főmappában (az eredeti mappanevek +.exe néven pl.: Programok mappa -> Programok.exe...)
ugyanezzel a vírussal.
A baj az hogy a Windows Intéző (Windows 7 Professional 64bit) nem látja a mappákat de azt megállapítja hogy 365 GB foglalt a 480-ből (vagyis lényegében változatlan ahhoz képest ami volt mielőtt rákerült volna az "ajándékcsomag")
Szerintetek kinyerhetőek valahogy még az adatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest