Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Igen. Kb. amit Liksoft javasol. Ugy szoktam megfogalmazni, hogy egyet a nagymamának, egyet a fehérneműs fiokba, és egyet mutogatunk a családnak. Ha az utóbbi sérül akkor copy a meglévő elözöekről. Persze lehet ezt fokozni. Webtárra feltölteni, winyóra kirakni stb.
A blu-ray állitólag nagyon sérülékeny, bár még nem tapasztaltam szerencsére. -
Imco
őstag
A sok probálkozás mellett én még azt javassolnám hogy van valami bad copy vagy hasonló nevü progi amit erre találtak ki. Az ISObusterhez hasonlóan lassú, de talán megéri. Illetva a Isobusterben is van olyan opció ami a hibás részek átugrását javasolja. Előnye, hogy igy részleges sikert érhetsz el.
Szerintem... -
liksoft
nagyúr
Ha CD, akkor sok sikert nem fűzök hozzájuk. A tükörréteg szokott oxidálódni a rossz minőségű lakkréteg miatt. Így nincs visszavert fény, nincs mit olvasni.
Próbáld azzal a régi eszközzel, amivel írtad. Vagy másik olvasókkal. LG, Pio, DVD és BD olvasókkal is! Minél többet próbálsz, annál nagyobb az esélyed. Az idő NEM Neked dolgozik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest