- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
Menj el egy faszihoz, jó szeme van, már amikor mész be hozzá, megskeccol a szemeivel.
4 eFt volt a rendelés mikor voltam, ő meglátja mi a baj és rendberakja a csontjaid lehet.
egy müvházban van budán, ha érdekel, megpróbálom meglelni a cimet stb. Velem végzett 10 perc alatt, a lábaim sem álltak egyformán ülve, de utána szemmel láthatóan jó lett. -
Fuvaros
senior tag
Próbáltad megnézni a gerinced valakivel? Nekem nagyon fájt a derekam középen, helyrerakta pár perc alatt egy természetgyógyász.
Nagy súlyokkal való gyúrás biztos nem tesz jót a deréknak, hátnak. Ezenkívül a sok autózás a legrosszabb, érdemes venni magasabb kategóriás autót pont emiatt. -
Fuvaros
senior tag
Milyen Kosmodisket vegyek?
3 éve volt lumbágom, szerintem az autózás és a pc előtt ülés miatt vagy a sportolástól. Gyengébb derék ill hát gerincvonali fájdalmaim vannak, tulajdonképpen 2 hetente kéne járni sportmasszörhöz, aki karbantartaná.
Újból elkezdtem aktívan kondizgatni, jól megy, de csak ésszel szabad csinálni, nem megerőltetve a gerincet. Sok problémát a túl nagy súlyok használata okoz, én mindig arra törekszem, hogy minden gyakorlat könnyedén menjen, az izmok
még 44 évesen is fejlődnek szerencsére, bár nem úgy, mint 30 alatt.A gerincem nem szereti a statikus terhelést, mint régen, de a dinamikus terhelés megy.
Tehát: jó a kosmodisk masször helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Egy óra, két rendszer
- 3D nyomtatás
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest