- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
Uncool Ben #10 üzenetére
No, kiábrándítottal... Pedig már örültem magamnak, milyen ügyes vagyok.
De! Van valakinek ahhoz joga, hogy kispistijancsi névtelen benyögése miatt kijöjjenek hozzám, és elvigyék a gépem? Akkor ezek szerint csöngetnek, kinyitom az ajtót, mutatnak egy igazolványt, fejbevágnak, és mire magamhoz térek, még a hálózati elosztómat is elvitték? Így elég durva...
Bár kíváncsi lennék én arra a szakértőre is... Egyébként akkor meg még egy ötlet: ugyancsak Linux, ha van még pár perced a maffia előtt, írd át a partíciók számait másra! Semmi nem fogja olvasni, max. egy Linuxot és pár olvashatatlan partíciót találnak. Sőt, lehet nyugodtan Linux swap is belőle! Amíg nem turkélsz bele, nem csatolod fel, hogy írhass rá, addig semmi nem vész el. Ha visszajön, meg visszaírod a normál FAT32-re vagy NTFS-re.
Sipi
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest