Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Görögök buktatták le a Moto G67-et és a Moto G77-et
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Találtam cuccot, bele is vettem az irományba.
Hogy általános célra milyen, nemtom, de amit teszteltek itt a srácok (saját alkalmazásainkhoz írt tesztprogrammal) Via Eden-t, kegyetlen lassú volt. 800-as via olyan volt, mint 300-as Intel vagy még lassabb; 800-as Crusoe kb 500-as p3-mal volt partiban (tizedakkora fogyasztás mellett, ami roppant szimpatikus aksiról működő táskagépben).
(Egyetlenegyszer próbáltak Athlont, az jól bírta, az teljesen partiban volt az Intellel, sőt talán icipicit gyorsabb volt.)
Általánosságban marha sokat számít a cache, de az itteni dolgokhoz csak 1-2%-ot jelentett. Ezt csak azért mondom, hogy nem konkrét ajánlat kell nekem, mint a 198 Intel vagy amd proccot vegyek topikokban, hanem általános körkép...
az alakul is már standard proci szinten; innentől inkább a fenti dolgokról kéne anyay (SoC, SoM, SBC, DSP-k)
Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- EAFC 26
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Projektor topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest