Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Találtam cuccot, bele is vettem az irományba.
Hogy általános célra milyen, nemtom, de amit teszteltek itt a srácok (saját alkalmazásainkhoz írt tesztprogrammal) Via Eden-t, kegyetlen lassú volt. 800-as via olyan volt, mint 300-as Intel vagy még lassabb; 800-as Crusoe kb 500-as p3-mal volt partiban (tizedakkora fogyasztás mellett, ami roppant szimpatikus aksiról működő táskagépben).
(Egyetlenegyszer próbáltak Athlont, az jól bírta, az teljesen partiban volt az Intellel, sőt talán icipicit gyorsabb volt.)
Általánosságban marha sokat számít a cache, de az itteni dolgokhoz csak 1-2%-ot jelentett. Ezt csak azért mondom, hogy nem konkrét ajánlat kell nekem, mint a 198 Intel vagy amd proccot vegyek topikokban, hanem általános körkép...
az alakul is már standard proci szinten; innentől inkább a fenti dolgokról kéne anyay (SoC, SoM, SBC, DSP-k)
Aktív témák
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs