Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
válasz
attilam
üzenetére
Integrált intel vga-m van és eddig működött ,ugy hogy nem volt a kernelbe beleforgatva és az x11-drm csomagot feltettem, de az uj kernel óta, (2.6.20) sehogy sem megy.
Olvasgattam és láttam hogy másoknál is felmerült ez a probléma még a bugzillan is van róla infó, de azt nem igazan vágom hogy mi lenne a megoldás.
egy topic:[link]
más:
Kde-ben van valami lemezcsatlakoztató alkalmazás szép grafikus , ha egy lemezt nem csatol fel automatikusan attól még ézzel fel lehessen annak is aki nem ért hozzá.
üdv -
Sipi
addikt
válasz
attilam
üzenetére
Gondolom úgy érted, hogy LiveCD-ről bootolsz, csatolod a megfelelő partíciókat és másolgatsz.

Működni fog, de arra ügyelj, hogy a /proc, /sys, /dev dinamikus fájlrendszer, azokat ne másold. Illetve a /dev-ben, amikor nem fut az udev, van pár előre elkészített eszköz, ami kell a boothoz. Ha nem akarsz gondot, vagy ezeket is átmásolod, vagy beállítod a /etc/conf.d/rc-ben az RC_DEVICE_TARBALL értékét ''yes''-re. Ekkor elmenti az eszközöket egy fájlba, és ezt (is) használja következő bootnl.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest