- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Az Activision áprilisban lekapcsolja a Call of Duty: Warzone Mobile-t
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple Watch
- iPhone topik
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez egyre kínkeservesebb
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom 
Persze próbáltam visszacsinálni, leszedtem az összes weston-os és sway-akármis csomagot, a zz-autounmask-ból kivettem a mesa-t az utána beírt wayland USE flag-gel együtt, próbáltam megint mindent opengl USE flag-gel fordítani, opengl mesa picom csomagokat, de hiába, nem tudja használni az OpenGL-t.
Az i915 kerneldriver rendben van, a glxinfo szerint megy a DRI hardveres gyorsítás is, a glxgears is pörög, de OpenGL nem akar menni. Hogy tudnám visszacsinálni ezt a wayland-es kárt, hogy újra menjen az egész? Érzem, hogy valamit még újra kéne fordítani az opengl USE flag-gel, de nem tudom micsodát, meg melyik paranccsal kéne az összes érintett csomagot újrafordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- A Vatikánba költözik az AI
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom