Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez egyre kínkeservesebb
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom 
Persze próbáltam visszacsinálni, leszedtem az összes weston-os és sway-akármis csomagot, a zz-autounmask-ból kivettem a mesa-t az utána beírt wayland USE flag-gel együtt, próbáltam megint mindent opengl USE flag-gel fordítani, opengl mesa picom csomagokat, de hiába, nem tudja használni az OpenGL-t.
Az i915 kerneldriver rendben van, a glxinfo szerint megy a DRI hardveres gyorsítás is, a glxgears is pörög, de OpenGL nem akar menni. Hogy tudnám visszacsinálni ezt a wayland-es kárt, hogy újra menjen az egész? Érzem, hogy valamit még újra kéne fordítani az opengl USE flag-gel, de nem tudom micsodát, meg melyik paranccsal kéne az összes érintett csomagot újrafordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Napelem
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom