Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Szia!
Üdv a csapatban! Régebbi gépeim vannak, 64bit-ről nem tudok semmit sem mondani, xfce4-et nem próbáltam. A cpufreqd-t nem tudtam belőni, kézzel tudtam csak állítani a frekvenciát. Laptop-on kisérleteztem csak, 850Mhz-ről le lehetett venni - ha jól emlékszem - 750-re. Ezután dobtam az egészet, bár akkumlátorról talán ez a különbség is számít. Beryl-t raktam fel a desktop gépemre (Nvidia, mint a tiéd, csak régebbi), nem volt vele semmi gondom, könnyen ment az installálás.
Más... Mi a teendő ha boot közben (vesafb, valami régebbi bootsplash van fent), lehal a boot 47%-nál. Előtte bármikor megnyomom az F2-t, azonnal lehal, nem látni a részletes log-ot, mert a bootsplash képernyője nem tűnik el. Előtte kernelben módosítottam valamit, de visszaállítottam a korábbi beállításokat (a .config.old mentésből), és így sem megy. (tridentfb framebuffer támogatást akartam kipróbálni a laptop gépemen.) Ugyanakkor előző kernellel (eggyel korábbi - tehát egyáltalán nem régi - stabil verzió) fut gond nélkül. Futassak valami ''make clean''-t a kernelen és fordítsak minden le újra?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest