Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).
De mondom, ha az égvilágon semmit nem adsz meg, csak elkészíted a net.eth0 linket és elindítod, akkor pont DHCP-vel fog címet kérni, és megy minden turkálás nélkül.
Jaja, tanárvégzettségem van, de sosem lettem az. (Na jó, csak egy kicsit, és néha tanfolyásokat tartottam.) Ööö, hallottad? Miféle verebek csipognak itt?
Sipi
Mod.: no, Batman, van netetek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).