- OnePlus 15 - van plusz energia
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).
De mondom, ha az égvilágon semmit nem adsz meg, csak elkészíted a net.eth0 linket és elindítod, akkor pont DHCP-vel fog címet kérni, és megy minden turkálás nélkül.
Jaja, tanárvégzettségem van, de sosem lettem az. (Na jó, csak egy kicsit, és néha tanfolyásokat tartottam.) Ööö, hallottad? Miféle verebek csipognak itt?
Sipi
Mod.: no, Batman, van netetek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Te, a net.example a legnagyobb teljesség, amit Linuxon valaha láttam! MINDEN hálózati dolog benne van, leírással, példákkal, valamint kommentezett konkrét sorokkal együtt. Szakaszokra oszlik, egy szakasz egy hálózati dolog (ADSL, DHCP, ISDN, WiFi, stb.).