Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
No, ez segíteni fog (Antenna szaküzletben keressétek /tapasztalat -vhol azt sem tudják eszik e vagy isszák): földhurok leválasztó
-
Genius51
csendes tag
Attól hogy ez szar meg kell ragasztani a mélynyomóban a szőnyeget!
-
gykarcsi
tag
Elektronikai boltban, vagy antennaszaküzletben lehet venni. 3-4 ezer huf-ba kerül. Nálam a bejövő antennakábelre van kötve, majd onnan megy az osztás splitteren keresztűl a tv-khez, és 3 számítógépbe a tv kártyákhoz. A búgást megszünteti, és a képi problémákat is (ha arra gondolsz, hogy ha a számítógépet rákötöm a tv-re, ott szoktak zavaró csíkok lenni). A hátránya, hogy minimális képromlás tapasztalható, ámbár nálunk a panelba ez nem feltünő, mert alapban is szar a kép.
A nyáron újítottam fel a rendszert. Normális koax kábel (3-szoros árnyékolású), Hirschmann splitter, aljzat stb. Nem olcsó mulatság, de gagyi kínani cuccokkal csak a szívás van. -
jpisti
senior tag
A földhurok léte szinte biztos. Próbáld meg összekötni a berendezések földelési pontjait (jólismert pictogram ahol van, ahol meg nincs ott a csatlakozók ''hideg pontjai'' is jók lehetnek.)
Az a mély hang valszeg az 50Hz lessz.
[Szerkesztve] -
Kekmen
senior tag
Használd a keresőt, és ilyen néven ne nyiss topicot (próbálj a topic címében a problémádra utalni.)
Az 5.1-el kapcsolatban szerintem kizárásos alapon próbálgasd végig a videót, a DVD, a gépet,de abszolut nem vágom ezt a témát. -
gabor128
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy problémával kapcsolatban fordulok hozzátok.
Kb. fél éve vettem egy Genius fadobozos 5.1 hangrendszert. A számítógép 5.1 hangkártyáját rá is kötöttem. Tökjól működött. Múlt héten vettem egy 5.1 kimenetes dvd-t és rákötöttem a fadobozos erősítő megfelelő bemenetére, meg egy videolejátszót egy másik bemenetre.
A tünet a következő: Ha a DVD-t, vagy videót használom és a számítógép nincs bekapcsolva(de be van kötve az erősítőbe), akkor tökéletes a hang. Viszont ha a számítógépet bekapcsolom erős mély zúgást lehet hallani, függetlenül attól, hogy a DVD, vagy video be van-e kapcsolva. A zúgás csak akkor szünik meg, ha a számítógép csatiján kívül minden mást kihúzok az erősítőből(DVD,VCD, stb.).
Üzletben megkérdeztem egy fickót, szerinte a számítógép földelése nem megfelelő (földhurok?). Kérlek titeket, írjátok meg nekem, hogy találkoztatok-e már ilyennel és azt is hogyha tudtok rá megoldást. Sokat segítenétek. Köszi.
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 i7-6920HQ, 16GB DDR4, Quadro M4000 4GB, 250GB SSD
- Gyors Creality Ender 3 V3 KE +kamera +fúvóka +Hyper-PLA
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest