- Hová lett 1000 mAh?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
netburger932
csendes tag
Hello Genius.
Van egy Home Theater 5005-ös hangrendszerem és nem kapcsol be és állandóan lecsapja a biztositékot akárhányszor is cserélek benne. (még 3.14 amperossal is probáltam)
Megszeretném kérdezni, hogy ilyenkor álltalában mi szokott a probléma lenni és mennyibe szokott kerülni? Persze ha ti csinátok meg, mert hozzátok szeretném vinni.
Válaszod előre is köszönöm. -
netburger932
csendes tag
válasz
GeniusHU #125 üzenetére
Köszi azért.
Épp ma délután hívott fel a szervíz és aztmondta hogy a bemeneti cuccos szált el úgyhogy az kb 9600 lenne azt mondta hogy vigyem az eredeti forgalmazóhoz (mert nem töletek vettem és nem is attól aki tőletek szerezte be)
Nah mind1 köszi szépen mindent és tök frankó a szervizetek (korrekt emberek dolgoznak nálatok)
Amúgy azért akartam hozzátok vinni mert eléggé bonyolult lenne visszavinni az eredeti szervizébe. Ez egy jó lecke volt számomra hogy máskor nemleszek türelmetlen meg kapzsi és inkább megveszem kétezerért drágábban de biztos boltba ahol tudom hogy egyszerű a garanciázása.
-
netburger932
csendes tag
Helló Genius.
Múltkor már írtam neked egy problémámmal ami azvolt hogy van egy 5005-ös genius 5.1-em és annak az a baja, hogy ha tekergetem a fő hangszínszabályzót akkor holdpontokon recseg a két első hangszóróm és ha közelbújok a mélyhez akkor egy szösszenetnyit az is.
erre azt mondtad (és amúgy én is azt olvastam máshol is tanácsokba) hogy az a poti baja, azt kell kicserélni.
Elvittem a szervizetekbe és ott aztmondták hogy a potival nemlehet baj mert ez egycsatornás (ha ezzel lenne baj akkor mindegyik recsegne) nem úgy mint a régiekkel ami többcsatornás poti volt (aminél ez a hiba előfordulhatott) Otthagytam mert aztmondták hogy megnézik mi lehet a hibája.
Megkérdezném a véleményed:
-hogy szerinted mi lehet akkor a hibája???
-vagy egyáltalán találkoztatok már ilyen esettel???
-és mennyi pénzbe fájna ez nekem???Remélem nem az egész paneljét kell majd kicserélni mert arra aztmondták h kb bennevan egy 10-esbe.
Köszi előre is a válaszod.
-
netburger932
csendes tag
Köszi
-
netburger932
csendes tag
Ha lecsavarozzuk egy ilyennek a hátulját de belül nem csinálunk semmi kárt és visszacsavarozzuk akkor is áll a garancia???Csak kíváncsiságból.
-
netburger932
csendes tag
Hali.
Nekem egy Genius SW 5.1 Home Theater 5005-ösöm van és szeptemberbe vettem meg és november végén előjött egy probléma szerintem a potméter lehet a hunyó mert amikor csavargatom bármilyen irányba akkor recseg a két elülső hangszóró és halkan a mély is.
Még van rajta garancia csak nemtudom hogyan vigyem el a szervizbe na meg hogy merre van a szervize.
Köszi a választ előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest