Aktív témák
-
JoC!
csendes tag
Hali tegnap kiszedtem az 5000-esemből a subwoofert és döbbenten láttam hogy az van ráírva hogy 8 Ohm 100 W!!!
na most akkor ami a papírra van írva az kamu ??? Mert 75 W és 4 Ohm van papíron rajta ! Lehet hogy ezek az erősítő adatai???
Valaki ezt válaszolja meg nekem
Köszi
Üdv JoCi
-
JoC!
csendes tag
Na 1 ucccsó kérdés!
a Genius SW-HF 5.1 5000-nek a méélynyomója 8 vagy 4 OHM os mert már belekavarodtam mindenhol mást írnak a neten
Mondjuk több helyen mondják azt hogy 4 OHM os aminek mondjuk én jobban örülnék
A választ előre is köszi
JoC!
-
JoC!
csendes tag
Kösz az infót
valaki aki ért hozzá meg tudja nekem mondani hogy a 8 ohm os erősítőre miért nem lehet 4 ohmos hangszórót rákötni ??? :S
mert nekem sajnos eléggé hörög a gyári mélyem és gondoltam kicserélném ha megoldható !!!
-
JoC!
csendes tag
Hali
mondtátok hogy le kell szigetelni vattával az oldalát meg ...stb na most ha én üveggyapottal szigetelem az is jó??? mert elvileg az ugyan csak hangszigetel
meg rohadt hangos az a g*nyó trafó olvastam hogy gumibakra kell tennni
mondjuk bicikli belső<--- ez jó ötlet???
választ előre is kös üdv JoC!
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest