- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Up
Még mindig ez a cucc üzemel, megérte az árát anno, el se adom. -
gakoska
tag
Nah, énis ilyet akarok venni, nemtuggyátok hol lehet kapni még? kecskeméti vagyok, vhol a környékbe kéne... nem nagyon találok...
-
Boxer001
veterán
Fel bazz
-
Stone82
aktív tag
Winampos vagyok de feltétlenül kipróbálom THX!!!
-
maflame
aktív tag
Nem tudom más lejátszónál hogy van, én jetAudiot használok évek óta, ennél van egy ''X surround (multi channel)'' opció. Ha ez ki van pipálva akkor a stereot a centerre is rakja.
Amúgy a hangkarinak (Terra Fun) is van egy kontroll panelje, ott is beállítható.
[Szerkesztve] -
Stone82
aktív tag
Köszi már feltekertem erősebb is lett.
Kérdés: Neked is akkor ilyen cuccod van. Tudom kérdezték már ezt sok helyen válaszoltak is de nincs lelkierőm most keresgélni, lusta vagyok ez meg így egyszerűbb.
MP3-nál Winampba hogy lehet megcsinálni hogy center is szóljon? Te biztos beállítottad már. Ha jól emlékszem valami plugin kell hozzá.
Előre is köszi a segítséget. -
Stone82
aktív tag
Nah hazaérten
Nah kipróbáltam
És győzött a Genius 5.1 HT!
Tisztábbak a hangok, egyszerűen minőségileg jobb az egész cucc. Bár a hátsók kicsit halkak és sajna nem lehet külön állítani mint a Gembirdnél.
Van rengeteg pro és kontra,de összességében a Genius jobb.
Aki mégis a Gembird mellett dönt az sem jár rosszul mert szerintem ez is nagyon jó cucc. A Genius pont annyival jobb mint amenyivel drágább - csak egy picit.
Szóval mindenki boltokba és vegyen 5.1 et -
Stone82
aktív tag
Nah megvan az új hangfal a csere+lovetta=Genius 5.1 HT.
Így én már hallani fogom mind a kettőt tudok véleményt mondani. Bár nem várjatok túl profi tesztet mert rohadtul nem értek hozzá meg botfülű is vagyok.
De annyit azért majd meg tudok mondani melyik jobb vagy rosszabb. -
Boxer001
veterán
Ott van az adataimnál a cuccos...
Sztem megérte a pénzét! Szépen szól! -
racing01
tag
Jaja én is ezen gondolkodtam! Vajon a hangzása milyen lehet?
-
maflame
aktív tag
Mostanában láttam egy képet erről a cuccról. Nem egy az egyben a Genius fa 5.1??
Kísérteties a hasonlóság, kicsit más a köntös de a hangfalak mérete (aránya) a hangszórók száma, elhelyezkedése szinte ugyan az. -
Stone82
aktív tag
Köszi a válszt!
Sajna megvan a baj.
Kontakthibás valami abba a kib...... mélynyomóba. Sajna úgy néz ki csere lesz. Nagyon tetszett a cucc,de most nincs ugyanilyen ezért lehet egy kis plusz befektetéssel Genius 5.1 HT lesz belőle. MA délután hívnak.
Tisztelet a kivételnek de a Mistr.. nevű boltban dolgoznak ám igen nagy taplóóóóóók!!!!!
Mikor a pénzt kell elvenni akkor nagyon mosolyognak, mikor meg gond van már nem is annyira kedvesek. Szóval egy nagy fak minden bunkó eladónak.
U.I: Volt egy másik srác aki nagyon segített volna erre az a tirpoid nem lecseszte és elküldte. pffff nagyon felidegesítettem magam. Adagoltam neki rendesen a szókincsem -
Boxer001
veterán
Hmm...
Sztem nézd meg, hogy minden a helyén van-e, a gombok a szokásos állásokon, mert pl nekem volt valamelyik nap para, hogy nem szól a cucc...aztán rájöttem, hogy a székemmel való sürgés-forgás az okozója, mert véletlenül az audio/ac3 gombot megnyomtam...na mindegy...szal nézd meg, csak nem romlott el a cuccos! -
Stone82
aktív tag
Sziasztok nagyon kellene segítség!!
1 hónapja vettem egy ilyen cuccot. Egyéb okokból csak 1 hete van beüzemelve.
Működött szépen de egyszer csak a center nem szól, illetve szól csak olyan halkan hogy csak közvetlen közelről lehet hallani picit. Ilyet az elején is csinált egyszer de akkor azonnal abba is hagyta.
Plíííííííz help !!!!!!!! -
Yoda1983
csendes tag
Csá sooony!
Nagyon ajánlom a Gembird cuccost,mert tényleg nagyon pengén szól!!!
Mennyire van tele a szobád bútorokkal?Nekünk egy kicsit tele van főleg hangfalakkal és egyéb asztalokkal és a szoba mérete kb 4*3,5.Nagyon elég egy ekkora méretű szobához.Ha még nem vettél semmit,akkor ezt ajánlom!!! -
sooony
csendes tag
Engem is érdekelne egy ilyen cucc.. Gondolkodom rajta, hogy ilyet kéne venni. Pontosabban vagy ilyet, vagy Genius 5.1 HT-t. Asztali DVD hez lenne hasznáéva, kb 5*4 es szobába. Szerintetek mi legyen?
-
TurboLada
csendes tag
Hello.
Mekkora a teljesítménye ennek a Gembird hangrendszernek? Az Ozaki Q3-ról mit gondoltok? Ez nem Dennon, Magnat vagy Klipsh. Nem szabad összehasonlítani ezeket a termékeket 60-200K-s rendszerekkel.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
épp 2 órával ezelőtt volt szerencsém kipróbálni
-kb. vmi olyasmi mint a Genius fa cucca..
-bugyuta kinézet, extra xar hang
-nincs összhatás
-mély (az meg mi)
-ez most komolyan mondtam, ratyi fos az egész -
Boxer001
veterán
HI!
Én lennék a haver, aki ilyet vett!
Szerintem ennyi pénzért bőőőőőőven jóóó!
Jól is néz ki a szobámban, fadobozos is, jó nehéz is volt...
(meg nagyon jól szól)
Na, lehet szaladni megvenni, ennyi!!! -
Yoda1983
csendes tag
Hello!
Még nem hallottam a Genius fadobozos rendszerét csak a Creative DTT2500 és egy régebbi Altec Lansingot.Határozottan jobban szól mindkettőnél, gondolok itt a hangtisztaságra és a hangerőre is.A Creative egyetlen előnye ,hogy van külső dekóder hozzá.
Két féle bemenet közül lehet választani : Audio és 5.1.Csak RCA kábelesek.Az 5.1-es 6 rca bemenetből áll (hangkártyához jó csak + kábel kell).DVD-t könnyen rá lehet kötni mert adnak hozzá rca kábeleket és simán beköthető.
Távirányító nincs hozzá.
Negatívumai szerintem csak azok hogy: hátul van a bekapcsoló gomb,nincs master hangerő vezérlő(minden oldalnak külön hangerő állítója van).
Ha megveszed akkor kocsival menj, mert rohadt nehéz és nagy dobozban van!! -
Shape
aktív tag
Kösz a választ.
Össze tudod hasonlitani a hangminőségét valamijen másik 5.1-es cuccal??(arra akarok kijukadni hogy hallottál már más 5.1-es rendszert isleginkább a genius fadoboz rendszerével kellene)
milyen bemenetei vannak? (rca, digit. koax)
dvd-t hogy lehet rá kötni?
nincs hozzá távirányitó? (természetesen nem infrásra gondolok, hanem kivezetésre. mert a mistral oldalán ugy néz ki hogy a mélynyomón van minden kezelő szerv)
Egyenlőre CSAKennyi.
-
Yoda1983
csendes tag
Ja, még valami! Ha szgéphez veszed akkor venni kell hozzá 3 olyan kábelt aminek az egyik fele jack a másik rca pár.Ezzel tudod a hangkártyát és a az erősítőjét össze kötni.
Az első hangfal kábelek nekünk rövidre bizonyultak mert csak 2.5 méteresek,a hátsók 10.
Ha tudni akarsz még valamit akkor írj!! -
Yoda1983
csendes tag
Hello!
Most vettünk egy ilyen cuccot egyik haverral.Szerintünk nagyon állat.Full fadobozos az egész.Nagyon tisztán szól,hála a annak hogy több utasok a hangfalak.
Csak ajánlani tudom!!!! -
Shape
aktív tag
Senki nem mert még ilyet venni??
vagy enyire szar hogy nem tudjátok megfogalmazni a véleményeteket? -
Shape
aktív tag
Erről a cucról kellene infó.
tudom hogy irtak róla egy fejhallgatós témában, de azért gondoltam nem fogtok nagyon megharagudni hogy nyitok neki egy topikot
szerintem elég komoly a kinézete.
de jó volna róla valami konkrét tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Autós topik
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest