- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #75 üzenetére
Zárassam, vagy rendezed a topik sorsát?
A hiba kialakulására nincs ötletem, hacsak bekapcsoláskor nem kaphatott a cucc valami túl erős tűimpulzust... -
SimonMágus
senior tag
Ramok több gépben tesztelve, mindenhol potyognak a hibák memtest-ben, így a topik zárható
. Ha valakinek van tippje, hogy mehet tönkre ram úgy, hogy 10 napig nincs bekapcsolva a gép, a legutolsó alkalommal hibátlanul megy, majd legközelebb már el sem indul, azt köszönettel várom.
SM -
g@bo
nagyúr
válasz
SimonMágus #73 üzenetére
-
SimonMágus
senior tag
Rossz hír, topikot egyelőre felfüggesztem, mégiscsak a ramok a hibásak a sztoriban.
Hazaugrik, gép bekapcs, de még csak a köszöntőképig sem jut el, egyfolytában reboot, állítgatás, semmi, memcsere, azzal minden frankó. Visszajön, berak a mhelyi gépbe, és szintén bizonytalankodik, majd memtest letölt, és bizony az egyik modul már 400-on ontja a hibákat.
a másik tesztelés alatt, eddig hibátlan, mitől tud így megmakkanni a ram?
Asszem erre most rápacsáltam, szerencse, hogy nem másnál történt, magyarázkodhatnék rendesen
szerk: másik is hibás, már kettőt is hibázott
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Mindjárt 14H és én tiplizek.
Minden kedves érdeklődőnek és szimpla olvasónak nagyon barátságos időjárással megáldott kellemes hétvégét kívánok!
Különös tekintettel a ram jelenlegi birtoklójára és más számára is némi ellenjavadalom felmutatása mellett elérhetővé tévőre.
3.2V?
Nem túl szolid bestia lehet. -
g@bo
nagyúr
válasz
SimonMágus #66 üzenetére
hát, van egy corsair twinx xl 2*512 ramom, vacak TCCD csipekkel, brain nyákon 5 év garral...
de gari nélküli ramra nem szivesen nevezek. -
g@bo
nagyúr
mennyi gari van a ramodra mágusféleség?
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #63 üzenetére
Ez igazán kedves Tőled.
Ez lesz az: [link]. Másra bíztam a megnyitást, mert olyan szépen tud írni. -
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #61 üzenetére
No, én is meghírdettem a RAM-jaim, hátha lesz belőlük valami... De nem valami nagy a tolongás. Ahogy Nálad sem...
-
éN79
addikt
A BH5 milyen feszeket szeret igazán?
(csak hogy ne up legyen)
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
Rendben, ezt ha jól számolom 11-én és 16-án léptem túl, kökemény 1 -1UP-al, így igazad van, bocsánat
Megkérlek nézz be mások topikjába is, és ugyanilyen tüzetességgel nézd végig azokat is, majd fegyelmezd a vétkeseket.
(Ha gondolod, priviben küldök számatlan linket, ahol ph-őstagok, nagyurak, etc. hihetetlen mennyiségű napi uppolást csinálnak (ide nem számolom a házigazdákat)).
Még egyszer köszönöm a kitüntetőfigyelmedet
Üdv: SM
(Jelezd, ha ez is Up-nak számít, mármint hogy válaszoltam neked, mert akkor mára befejezem)
szerk: akkor itt köszönöm meg ÉN-nek is az újabb segítő Upot, thx
[Szerkesztve] -
éN79
addikt
Na most már ne csak én Uppolgassak, hanem valaki szeressen már bele ezekbe a Geil memókba
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
L
-
SimonMágus
senior tag
-
éN79
addikt
Fel-fel, ti rabjai a földnek ....
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #41 üzenetére
Ok, még meglátom, mi jön össze...
UP... -
SimonMágus
senior tag
-
éN79
addikt
válasz
SimonMágus #44 üzenetére
THX!
-
SimonMágus
senior tag
mindkettőtöknek
-
Ősember
őstag
up
-
éN79
addikt
válasz
SimonMágus #31 üzenetére
Hétfő délelötti UP!
Tervek mostanság nincsenek (vagyis nem annyira a PC körül forognak), a gépet van hogy napokig be se kapcsolom, ha meg megteszem, csak az érzés kedvéért futtatok rajta egy 3DMark06-ot és átírok egy-két dvd-t, aztán kikapcs.Majd talán télen, vagy jövőre amikor megjelenik a CRYSIS, amit nagyon várok ellenben.
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #37 üzenetére
Kellemes kis összetétel. Én is gondolkodom egy 3700+-os SD-ben...
Up... -
SimonMágus
senior tag
Reggelt'
-
SimonMágus
senior tag
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #35 üzenetére
Ennek örülök. Meg is lepődtem, hogy olyan lapod van, mint nekem. Kitölthetnéd a konfig helyét. Bár, ha tényleg olyan gyorsan cserélődik, mint írtad, akkor tényleg felesleges...
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #33 üzenetére
Ebben is. Az AN8-on kívül Abit AX8-ban és ASUS A8N-E-ben voltak ezek a RAM-ok eddig, amióta újonnan megvettem őket. Mindenhol hozták ezt a tempót, ezekkel az időzítésekkel.
-
SimonMágus
senior tag
Thx
már megint régen láttalak
Igen, most hogy utánaolvastam az FX-eknek, mégiscsak elég szimpi a Vigneau féle ajánlat, persze ehhez tényleg meg kéne szabadulni a saját kiválóságaimtól
Az 1.hszhez képest annyi a változás, hogy nem a ram teszi instabillá a rendszert, valszeg az SLI-be kötött két vidkari a ludas (legagalábbis a haozzáértők ezt mondják).
Most épp nincs kariszükséglet, addig csencseltem amíg lett két 66GT-m, ami egész szép eredményeket hoz (lásd SLI topik).
Veled minden OK? Fejlesztgetések, tervek?
Üdv: SM -
éN79
addikt
FÚÚÚ!
Vigyétek a Geil-eket, hogy SM új ramokat vehessen, (vagy esetleg Vigneauramjaira mégiscsak ráharapjon és akkor már három PH! kiválóság
/beleértve a jövendőbeli Geil memó vevőket is
/ boldog lenne ...)
Ha esetleg VGA-n törnéd a fejed, csak szólj nyugodtan, hátha...
+egy adalék ''idegenek''hez: képzeld el, múlt héten voltam náluk egy AC-ért, és hihetetlen rendesek voltak megint velem, a múltkori ominózis ''nem találtam a dobozban az SLI bridget'' megtalálták ők, elrakták és miután ismét befáradtam hozzájuk teljesen másért, szépen odaadták. Nagyon korrekt gesztus volt tőlük szerintem! -
SimonMágus
senior tag
Reggelt...
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
Jobb reggelt
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #22 üzenetére
Az viszont nekem kevés - sajna. Tehát tartom magam az előző hsz-emhez.
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #20 üzenetére
Jól van, akkor nem abajgatlak tovább...
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #18 üzenetére
Miért, Neked mennyit érne meg? Csak úgy kiváncsiságból...
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #16 üzenetére
Húha, most bajban vagyok... 40K-ra tartom a lelkem.
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #14 üzenetére
Az ABIT AN8-amban 2.5-5-5-9-2T-t 580MHz-en, 2.8V mellett. DFI-ben jobb a lelkem. Overlockernek is ilyenje volt, ott vitte 620-on a 2.5-3-4-7-1T-t.
-
Vigneau
félisten
válasz
SimonMágus #12 üzenetére
Csak csere, vagy veszel is? Garis (Gavi Kft.) TCCD-s G.Skill FX-em van...
-
SimonMágus
senior tag
Jobb reggelt
-
SimonMágus
senior tag
A lapok többsége csak korlátos mennyiségű feszt képes adni a ramoknak, ezen segít a Booster. Pl. ezek a winbond chippel szerelt ramok 3,3V-on vagy afelett érzik magukat a legjobban, ennyit kevés lap bír nekik alapból adni. Ha berakod a boostert a harmadik aljzatba, akkor lehetőséged nyílik rá hogy a lap által adható max. feletti feszültséget adj a ramoknak, így jobb tuninglehetőséged lesz.
Nagyjából ennyi -
DiVaD
senior tag
válasz
SimonMágus #6 üzenetére
voltaképpen, akkor mire való ez a Booster?
Thx a választ
-
Speed
addikt
válasz
SimonMágus #4 üzenetére
Igen de most lehet hirtelen átcsak intel 775-er
-
Ősember
őstag
sajnálom, hogy nem férnek össze
UP -
Speed
addikt
Csak tccd lesz a vége pedig ezek is nagyon jó ramok
-
SimonMágus
senior tag
-
SimonMágus
senior tag
Megválnék eme gyönyörű párostól, valahogy nem bír összebarátkozni a lapommal (Abit K8N-Sli), pedig sokmindent megpróbáltam. 460-on atomstabil 2-2-2-5-1T-vel 3,0V-al táplálva, e fölött nálam bizonytalankodni kezd, hiába az időzítésrontás, feszemelés, rábeszélő szép szavak... Papíros gari nincs, én vállalok rá valamennyit.
Egyébként ezt tudja: [link]
A csoda ára legyen 37k.
A megfelelő működéshez kapott egy ajándékot is: [link] OCZ Booster
Brasil által moddolva, így több lappal használható, doboz nincs hozzá, garit erre is én vállalok.
A kísérő ára legyen 8k.
Cserélném magas órajelen futó TCCD chippel szerelt ramokra (566-600 A-Data, stb.)
(zárójeles megjegyzés: nem postázok, és ezen a héten nagyon keveset leszek itthon, jövő héten valszeg többet)
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest