- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Padree
senior tag
Nekem semmi bajom vele, engem nemhozott vele össze a sors, amit tudok róla azt vagy olvastam vagy hallottam. Rosszat nem rémlik hogy hallottam volna. Erről a programozhatóságos-arhitektúrális dologról nemolvastam (nemrémlik), meg külömbenis mitszámít? Azalényeg a júzernek hogy szakíccson rendesen a vas, azhogya programozók mitössze szenvednek miatta nemérdekli. A Ti4x00-es sorozat bivajerőss lett, a Ti4200as pedig erős és olcsó is.
-
Padree
senior tag
Látom ''dolgozol'' Faster! Megint a Gf4Ti-k becsületét kell véggyed - úgytűnik eza végzeted.
Szeku! Doom3 timedemot nyomhatnál egyet! Ja és megpróbálhatnád tuningolni is, lássuk mennyit lehet kihozni belőle. Amúgy a konfigod nemigen tűnik ''spórolósnak'', nemértem hogyhogy ijen kártya került bele. -
Totyi
őstag
Nem okoskodni akarok;én így olvastam.Nem akarok ebbe belemélyedni,no meg nem is értek hozzá.csak mint érdekességet írtam le.Vmelyik számítástechnikai magazinban olvastam ezeket,nem is egyszer.Sztem az ati kártyák archiekturája egyszerűbb és jobb.A meghajtómizériákról meg nem akarok sokat írni mégegyszer.Lásd a tesztszépítő drivereket(lásd 3dmark 2003,és az optimalizált hl2 driverek,mert ugye a hl2-t siralmas módon viszik az fx-ek)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest