- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
sanyibá
tag
Phüüüh! Na megvagyunk! Félreszinkronizálni mi is szoktunk, néha úgy adódik, aztán levesszük a tévéről a hangot és nyomjuk alá a narrációt, egész jól kijön! :DD
Egyik haverommal most államvizsgáztunk le, annyira bekészült, hogy úgy döntött jó lenne enni valamit, de a bejárat előtt úgy gondolta jó lesz még egy kis friss levegő, persze beütött neki és leült a padkára, elkezdett okádani, lehányta a lábát stb. a vendégek meg beszóltak a tulajnak... a srác kezd magához térni... következő nap felhív és mondja: Filmszakadás... az első kép amire emlékszem, látom lehánytam a lábam, meg az előttem állóét is... felnézek aszt ott áll előttem apám!
Az apja volt az étterem tulaja! :))) -
sanyibá
tag
Kösz!!! Nélküled biztos nem sikerült volna :) Nem tudom miért, de az ikonodtól bekattant valami! Valhogy így:
:F :(:F :(:F :(:F :(:F :(
Vagy várjunk csak!?
Átrohantam, átkapcsoltam és meghallottam a videó hangját, ránézek... baz' megy a kép is! :C Mondom magamnak: Mekkora egy tuskó vagy baz'! Bocs a csúnya beszédért, csak elérzékenyültem!
Kábé egy éve megvan ez a kártyám és az első nap próbálkoztam vele kábé öt percig, természetesen sikertelenül, na eddig nem is volt rá szükségem, most meg kellene... nekilátok megint öt perc logika... semmi! Tekercselek egyet... kérdezősködés, egyszer csak megvilágosodom, na ez nem semmi... -
Male
nagyúr
Nyugi, más is szokott alapvető dolgokat elcseszni, én pl digiztem már úgy filmet, hogy a hangkártya vonalbemenetére a másik video volt rákötve -> tulajdonképpen jól leszinkronizáltam egy másik film hangjával :) (a hangfal nem volt bekapcsolva, így csak akkor vettem észre, amikor visszanéztem a felvételt)
-
sanyibá
tag
Kábé akkora tuskó vagyok, mint az ikon, amit a nevemhez választottam, pedig csak poén volt! Meghasonlottam ezzel az ökörrel! :Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y:Y
-
sanyibá
tag
UP
-
sanyibá
tag
Légyszíves segítsetek!!!!
Holnapra be kellene húznom kb 20 percnyi anyagot egy VHS kaziról, a kártya GeF4 Ti4200 Video In-es! Rácsuktam a videót is, de a program nem nagyon ismeri fel!
SEGÍTSETEK GYORSAN LEGYETEK SZÍVESEK!!!!! FONTOS!!!! KÖSZ!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux haladóknak
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest