- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
lighty
tag
Hmm,ebben van valami,nekem is volt hogy beragadt,megált elindult,aztán kipucoltam jólett.A kártya ekkor még jó volt,beraktam az új lapba,és lám nem okés,valószínű az lessz a gond.A legújabb driver volt fönt,a beállításokat még kipróbálom,köszi a tanácsokat.Ja,meg fölrakom az ajánlott drivert!
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Én ehhez annyit raknék hozzá hogy nekem is hiányzot egy csomó textúra mikor tönkremnet a venti! De mikor tettem rá egyett jó lett!
-
Dilikutya
félisten
''nézd meg más alaplapban, ha ott is rossz, akkor tré. ha nem, akkor alaplap kidob.''
Szerinted? Lefordítom. Próbáld ki másik gépben. Ha ott jó, akkor nagy valószínűséggel az alaplapod a szar. Ha másik gépben is szar, akkor meg a VGA gikszeres.
Amúgy mióta van ez? Amióta megvan az alaplap, vagy volt még jó vele? -
lighty
tag
Tehát az a problémám,most egy ideje,hiányzik jópár textúra a játékokból,teljes format volt,driver csere volt,direkt x csere volt,lehet ez az alaplap hibája,az előzö konfigban nem volt semmi baja.Ha húzom a gépet,ha nem,ezt csinálja.Van ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest