- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Akkor lehet én vagyok a hülye. Mx440-en nem fut le a nature ?
-
b@ndi
tag
Na, 1x a lenyegi hozzaszolas:
Nezd meg a monitor frissitesi frekvenciat. Lehet, hogy feltette 85-100hz-re es emiatt nem engedi tovabb. Ha regi a monitor, akkor a szin beallitasoknal is lehet nezelodni. Lehet hogy true color-t csak 640*480-ban tud. Vidd lejjebb es nezd meg, hogy a felbontast tudod-e feljebb emelni.
Na akkor az off:
A gef4 mx440 az egy dx 7.1-es kartya nincsen benne pixel shadder, de a vertex-et szoftveresen emulalja. A gef2-nel azert 100000x jobb, mert a gf4 architekturara epul, amibol igaz kiszedtek nehany dolgot(70%) . Azonban benne van az nview,(egy sokkal jobb TV out-tal), a memoria kezeloje (kicsit herelve),es dx7.1,meg kb ennyi. Ezert van az, hogy lazan lenyom egy gef2 TI-t is. Kiveve a fill ratet, mivel 1/2-e anyi pipeline van benne. -
Cruz
aktív tag
Nah egy idejig én is 98SE Eng alatt használtam a gef4 mx 440-et (asus v8170). Nálam olyanokat csinált, hogy néha újraindult váratlanul a gép és olyankor utána valóban nem lehetett feljebb állítani se a felbontást, se a színmélységet. Ilyenkor nálam mindig az segített, hogy driver cd be és újra felrak vga driver. Amióta xp + sp1 van fenn azóta nincs gond (hacsak az nem, hogy csak a gyári cd-n lévő driverral hajlandó rendesen működni; se az asus honlapról letöltött, se a detonator akármelyik verziója nem kóser).
Nálam szerintem a via csipszet (abit vh6II) lehetett a gond, mivel egy idejig ment hasonló feltételekkel st6-ban is és ott nem volt ilyen jellegű gond (felbontás és színmélységállítási probléma)..
Ha nem segít a sima vga driver újbóli felrakása akkor op rendszer reinstall...
Üdv
C. -
Junkie
aktív tag
Tehát: mondottam ugyanez a konfig amikor telepitettem wint+alaplapot+detonatort akkor ugyanezzel a monitorral amivel most van gyönyörüen szaladgált 1024X768 ban is és lehetett feljebb és lejjebb is venni a felbontást aztán a júzer(fater:D) használta ment is minden és most ''egyszercsak''(vmit tuti csinált az öreg:D) nem lehet állitani a felbontást 640X480 bol feljebb meg se lehet mozditani a csúszkát. Én 2-3 detonatort felraktam leszedtem tegnap de ugyanezt csinálja és lövésem nincs miért(a kártyát meg elirtam Gef2 MX400 ja és tudom mi a különbség a Gef2MX400 és a Gef4 MX440 között thx:C) illetve lehet feljebb venni 1024X768-ba ha 256-ra állitom a szineket viszont akkor ujraindul és ujraindulás után ismét 640X480-ban pompázik:F
-
Pacák
senior tag
Ha a kareszra egy 640x480 -as moncsit dugtatok fel, akkor is ez az effekt jön elő. :)
-
Balinov
titán
csak az a bibi,hogy a témanyitó nem arra kíváncsi,hogy milyen sédert, meg direktikszet nem tud a kártyája,hanem hogy mi szart be!
én a következőt próbálnám:
alaplap driver reinstall,
reboot
detonator uninstall
reboot,
szabványos pci vga beállít
reboot
detonator ujra fel
reboot
ha nem jó még mindig,érdemes a bios-ba is körülnézni...
üdv -
Esmein
nagyúr
Tökmindegy, mx440 is gef2 magra épül, ha nem így lenne egszinten lenne egy gef3-massal, de nincsen. Egyébként annyiban tér el a 400-astól, hogy tud dx8-at.
-
Esmein
nagyúr
Drivert tedd fel. Mondjuk egy 43.45-ös detonátor szupi lesz.
Ja látom driver fent. Alaplapnak nincs vmi drivere ? Integrált videokaresz sincs rajta ?
[Szerkesztve] -
Junkie
aktív tag
szal az lenne a gond hogy adott egy ilyen kártya(asus) és 640X480 felé nem engedi emelni a felbontást, egy P2-es gépben van és a kártya biztos hogy jó mert egy hasonló P2-es gépbe berakva ugyanazzal a driverrel tökéletesen működik lehet állitani a felbontást mindkét gépen win98se van értetlenül állok a dolog elött úgyhogy plííz mondjatok ötletet hogy mitől lehet
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest